Concurs 2013 Poieni - bogatiile Craciunului romanesc

Cu merisoare, alune si miere, unt si mere, cu glazura bogata de cacao, biscuitii Poieni sunt pregatiti cu dragoste pentru intreaga familie si indeamna la momente de armonie si veselie alaturi de cei dragi. Cu ingrediente specifice plaiurilor romanesti, acestia ofera energie si vitalitate, ceea ce ii face potriviti pentru fiecare moment al zilei. Mirosul biscuitilor Poieni cu glazura de cacao imi aminteste de momentul cand asteptam cu nerabdare aparitia lui Mos Nicolae, crezand ca nu mai vine am adormit si dimineata am gasit sub perna biscuiti Poieni cu ciocolata (a fost unul din cele mai frumoase momente in asteptarea mosului, de care imi amintesc cu drag si astazi) - desi primisem doar biscuiti Poieni, am fost foarte fericita;)). Si pentru ca sunt cei mai buni biscuiti ai copilariei noastre, cu ocazia sarbatorilor si in special a Craciunului, biscuitii Poieni ofera multe premii.
Campania promotionala "Bogatiile Craciunului romanesc" se desfasoara in perioada 28 noiembrie - 20 decembrie 2013. Pentru a participa trebuie sa urmati pasii de mai jos:
- sa intrati pe pagina de Facebook Poieni
- sa accesati aplicatia "Bogatiile Craciunului romanesc" si sa apasati butonul de like
- sa raspundeti in mod creativ si original la intrebarea concursului, apoi apasati "Trimite" si invitati prietenii sa voteze mesajul pentru a creste sansele de castig.
Premiile se acorda prin tragere la sorti si constau in:
- premii zilnice: 30 de cosuri cu produse Poieni
- premii saptamanale: 4 tichete cadou Sodexo Cadou Pass a cate 200 lei fiecare (se folosesc pana la finalul lunii ianuarie 2015 pe site-ul www.sodexo.ro).
Succes!

Comentarii