Concurs Avon 2014 - participa si castiga 10000 lei

La Avon gasim cele mai trendy produse din lumea machiajului care va ajuta sa aveti un look superb cat ati clipi. Avon este sursa noastra de inspiratie atunci cand dorim sa facem un cadouri celor dragi, la preturi accesibile. Avon ne rasplateste fidelitatea cu un concurs ce ofera premii foarte tentante. Cumparati cat mai multe produse participante pana pe 12 februarie 2014. Ce trebuie sa faceti pentru a castiga? Pentru a castiga si participa trebuie sa  comandati orice nuanta de Ruj Ultra Colour Absolute sau oricare apa de parfum/toaleta de la pagina 2 a catalogului Avon Campania C2 2014.
La promotie participa toate apele de parfum/toaleta in cantitatile de 9 ml, 10 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml, 75 ml si 100 ml. Pana la 12 februarie comandati cat mai multe produse participante, cereti reprezentantului taloanele cu cod unic si inscrieti-le prin SMS la 1874 sau pe www.avon.ro.
Premiile constau in:
- premiul cel mare: 10000 lei
- 500 de produse personalizate cu semnatura vedetelor voastre preferate.
Mult succes! 

Comentarii

  1. Produsele din catalog sunt de calitate,lunar cumpar de la reprezentantul meu din cartierul unde locuiesc ,aducandu-mi un plus de frumusete.Anul acesta este primul unde particip la concursul.....castiga 500 produse sau marele premiu de 10.000lei;doresc sa-mi inscriu cele 2 taloane,insa imi da numai eroare irecuperabila. Astept,in fiecare luna,produsele noi ce apar in catalogul dv. Cu consideratie, Lary ( Mihaela).

    RăspundețiȘtergere
  2. si totusi...ce trebuie facut pentru ati putea inscrie codurile????????????????????????????????????
    oare aceasta este politica AVON ????????????????

    RăspundețiȘtergere
  3. degeaba ati dat adresa www.avon.ro pentru inregistrare cod la concursul care se sfarseste pe 10.martie 2014. Mi-am pierdut timp pretios pentru asta. Vedeti ce faceti si de ce nu merge aceasta metoda. Iolanda

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu