www.bucatarulunisol.ro - concurs Unisol decembrie 2013

Bunge România, prin marca Unisol, desfășoară în perioada 3 decembrie - 31 decembrie 2013 campania promoțională sub formă de concurs “Castiga vesela care iti pune bunatatile in valoare! Cumpără cel puțin o sticlă de ulei UNISOL 1 litru sau la 2 litri și trimite numărul bonului fiscal prin SMS la online pe www.bucatarulunisol.ro.
Dacă vei alege calea internetului și te vei înscrie online pe www.bucatarulunisol.ro pe lângă numărul bonului fiscal care atestă achiziționarea de ulei Unisol vei mai avea nevoie de un preparat gătit de tine și pe care trebuie să îi faci o fotografie. Trimite fotografia împreună cu datele tale personale și bonul fiscal și poți câștiga unul din cele 40 seturi de 16 farfurii de porțelan, fiecare set având prețul de 370 lei.
Alege calea mai simplă, trimițând numărul bonului fiscal prin SMS la 1878 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote), continand numarul de bon fiscal ce atesta precedat de mentiunea „Numar Bon Unisol” (de exemplu, pentru a inscrie bonul cu numarul MB156 se va trimite SMS cu textul „ Numar Bon Unisol MB156”).
Lista câștigătorilor va fi publicată pe www.bucatarulunisol.ro

Comentarii