www.kfc.ro/promotie Concurs 2013 - mananci si castigi o vacanta la New York

Picante si delicioase, preparatele KFC sunt atat de senzationale ca nici nu stii ce sa alegi. Mai ales ca apar preparate din ce in ce mai..."deliciopicante";)). Cand ti-e pofta de KFC, te duci sa-ti iei KFC si castigi garantat multe premii delicioase...Yummy!
Campania promotionala "Promotie KFC" se desfasoara in perioada 8 noiembrie - 19 decembrie 2013. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa:
- achizitionati produse KFC in valoare de minim 20 lei pe acelasi bon fiscal (la fiecare comanda, casa de marcat va emite pe bonul fiscal un cod promotional alfanumeric)
- inscrieti codurile promotionale prin una din cele doua modalitati de inscriere:
  • prin SMS la numarul 1843, cu tarif normal in retelele Cosmote, Orange si Vodafone
  • online pe site-ul www.kfc.ro/promotie, trebuie sa va faceti cont completand un formular ce contine nume si prenume, e-mail, numar de telefon, adresa si parola, dupa care puteti inscrie codul promotional
  • online prin completarea unui formular de creare cont disponibil la accesarea aplicatiei moblie "Vreau KFC" cu urmatoarele informatii: nume si prenume, e-mail si numar de telefon , apoi puteti introduce codul promotional (accesand aceasta aplicatie aveti ocazia si de a castiga un discount de 10-20 % tipand oricat de tare puteti "Vreau KFC", usor de ajuns la 10%, mai greu de ajuns la 20%, dar cu putin ajutor si din partea prietenilor veti reusi;)) - tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia pe telefonul vostru).
Indiferent de modalitatea de inscriere in concurs, trebuie sa pastrati bonul fiscal ce contine codul promotional. Pentru a castiga unul din premiile garantate, la urmatoarea comanda trebuie sa mergeti cu bonul fiscal ce contine codul promotional si sa-l prezentati casierului de la orice restaurant KFC pentru a-l valida in cadrul casei de marcat. Daca codul este corect trebuie sa spuneti ce premiu garantat doriti.

Premiile constau in:
- premii garantate (vor fi acordate in limita stocului disponibil): 150000 de pahare Coca-Cola sau cartofi prajiti (portie mica) sau 2 Hot Wings
- premii zilnice: 42 de tablete Samsung Galaxy Tab3.
- marele premiu: 1 excursie la New York pentru doua persoane.
Tragerea la sorti a castigatorului pentru marele premiu va avea loc pe 20 decembrie 2013.

Comentarii