Concurs Lidl Deluxe Christmas Tree pe Facebook 2013


In categoria celor mai placute obiceiuri de Sarbatori, pe langa schimbul de cadouri si impodobirea bradului, intra negresit decorarea locuintei si pregatirea mesei, iar produsele din categoria Deluxe reusesc sa ne surprinda nu doar prin gust, ci si prin aspect. Daca anul acesta nu ati avut timp pentru a pregati dulciuri de Craciun, nu intrati in panica, Deluxe va vine in ajutor cu un concurs plin de premii delicioase pentru masa festiva. Concursul "Deluxe Christmas Tree" se desfasoara in perioada 17 - 26 decembrie 2013, iar pentru a participa trebuie sa intrati pe pagina de Facebook Lidl Romania si sa accesati aplicatia "Deluxe Christmas Tree".
Miscati elegant braduletul din aplicatie si daca aveti norocul de a cadea un cadou din brad, veti primi un pop-up prin care veti fi anuntat ca sunteti castigatorul unui premiu si va trebui sa completati un formular cu urmatoarele date: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si adresa de livrare. In caz contrat vi se va afisa un mesaj necastigator. Puteti intra in aplicatie in aceeasi zi, o data la 2 ore de la ultima accesare a aplicatiei, insa puteti castiga doar un singur premiu in concurs.
Premiile constau in:
- 500 premii a cate 50 de cosuri cu produse Deluxe pe zi ce constau in: trufe belgiene, selectie de mini praline, fursecuri cu unt si ovaz, fursecuri cu unt si melasa.
Mult succes!

Comentarii

  1. degeaba, am dat jos un cadou ,imi spune ca am castigat dar nu imi apare numele pe lista castigatorilor ,nu sunteti deloc corecti

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu