Concurs Radio 21 'Codul zilei' - câștigă un apartament și sute de euro

Ascultatorul sunat in direct de catre DJ-ii Radio 21 trebuie sa cunoasca si sa indice „codul zilei”, o combinatie numerica anuntata in fiecare zi la radio si care poate sa difere de la o zi la alta. De asemeni codul poate fi gasit si pe www.radio21.ro.

In situatia in care ascultatorul ofera raspunsul corect, acesta castiga minim 100 euro sau suma stabilita pentru concursul respectiv, intrucat sumele se reporteaza de la un concurs la altul, dupa cum urmeaza a fi detaliat mai jos. Pe langa suma de bani obtinuta, ascultatorul castiga sansa de a intra in tragerea la sorti pentru marele premiu – “Apartamentul 21”, premiu ce va fi oferit in data de 14 aprilie 2014.


In situatia in care ascultatorul nu ofera raspunsul corect, acesta pierde atat suma stabilita pentru concursul respectiv cat si sansa de a intra in tragerea la sorti pentru Apartamentul 21, suma ramasa urmand a se reporta pentru urmatorul concurs.

Concursul Radio 21 "Castiga sute de euro si apartamentul 21" se desfasoara in perioada 21.01.2014 – 14.04.2014. Detalii despre regulament pe radio21.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu