Crema Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair

Lista cremelor antirid s-a imbogatit cu o crema speciala a carei reclama se intinde prin tot internetul romanesc.
Ce este Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair?
Crema LAGREND de zi este adresată fiecărui tip de ten matur ce necesită regenerare și nutriție, pentru o aplicare zilnică. Complexul unic de ingrediente cu proprietăți antirid-regeneratoare inclus în cremă a fost dezvoltat special pentru îngrijirea pielii Tale. Crema îmbogățită cu acid hialuronic, care este una dintre cele mai eficiente substanțe de netezire a ridurilor, face ca pielea să devină mai fermă și intens hidratantă.

Ce ingrediente contine aceasta crema?

Ulei de avocado, D-pantenol, Acid hialuronic, Colagen, Ulei de borago

Tramamentul cu Lagrend Hyaluron se intinde pe 4 sau 8 saptamani. In functie de durata, pretul difera. Astfel pentru tratamentul de 4 saptamani costul este de 197 lei iar pentru cel de 8 saptamani vei plati 336 lei.

A incercat cineva crema antirid de la Lagrend? Astept pareri si review-uri din partea dumneavoastra.

Comentarii

  1. ma intreb dac nu cumva este un "scam" de facut bani pe internet...cum sa imi dua toate datele, plus ca nu e nici foarte ieftin si apoi ce ? hmmmm....prea suspect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna eu am cumparat aceasta crema din italia va rog sa ma credeti aveam la ochi practic taieturi nu cearcane dar inainte so folosesc imi exfoliam fata o tonifiam si imi faceam usor masaj rezultatul meu a fost extraordinar nici unrme de acele taieturi la ochi va spun cu incredere so folositi nu am nici un interes sa mint si inca ceva sora mea lucreaza ca un centru unde se fac tratamente foarte scumpe cu aparatura de ultima moda si mia spus fugi de aici nu scot eu rezultate de la aparatele mele vei scoate tu din aceasta crema mia dat sanse zero dar dupa patru saptamani a ramas masca eu nu mai aveam acele taieturi nu riduri repet erau foarte adanci si acum ea face tratamente in particular numai cu aceasta crema care am comandato si din romania sper ca vam fost de folos eu am facut experienta pe mine succes

      Ștergere
  2. Cauta pe net "Lagrend Cosmetics" si o sa vezi ca nu apare pe nicaieri.
    Crema e atat de 'celebra' in toata lumea dar se vinde exclusiv in Romania :))
    Scam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe alt site crema era 377 ron redus de la 776 ron numai pt o luna si aici e 197 pt o luna...asta e vrajeala pe fata mai ales aici cu 197 ron la celalalt site nu cred...ca a mai cumparat lumea

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am comandat aceasta crema.Nu este atat de eficienta precum pare. Este o crema ca toate celelalte produse: Avon,L'oreal smd.Eu o folosesc de 2saptamani

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am comentat p site-ul acela cu 377 RON (ex 776 RON) si nu apare nicicum. Asta pentru k sunt posturi fake cele kr apar acolo. Dak e asa miraculoasa dc u are premiul Nobel? Dc nu arata toti oamenii k la 20 d ani si mai avem ink batrani printre noi? Oare nu ar da toti 197 sau 377 RON k sa arate tanar? Nu ar da faliment toate saloanele d cosmetica si cabinetele d chirurgie estetica? cu doar 50 EUR toti oamenii din lume ar arata d 20 d ani. Si totusi nu arata. DC? E secret vandut doar in Romania pt k aici oamenii sunt mai creduli si mai lipsiti d educatie inkt sa cada prada unei astfel d farse? D p un site fac profit d 197/comanda iar d p altul 377/comanda. Imbogatire instant - teapa garantata! Nu???

    RăspundețiȘtergere
  6. si cine e acel Marian Radoi (http://centruldepromotii.com/frumusete/lagrend-50/) kr ne recomanda aceasta crema si ne-o trimite in urma comenzii? Nu e nici medic, nu e nici director al firmei, nu apare nicaieri in lume sub aceasta identitate k avand legatura cu aceasta crema sau cu vre-un studiu medical.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://sonderangebotscenter.com/49/beauty/lagrend-2/ același medic, alt nume, haha

      Ștergere
    2. NUUUU. FOLOSITI ACEASTA CREMA,NU ARE NICI UN EFECT. PANA CAND I-SI MAI BAT JOC DE NOI,ROMANCELE. CREMA ASTA NU EXISTA PE NICI O PIATA IN STRAINATATE.

      Ștergere
    3. Sunteti niste nesimtiti si ordinari. Pun eu politia pe urmele voastre ,si sa va ia dracu cu crema cu tot.

      Ștergere
    4. Ce tot aprobati raspunsurile.....? Va e frica ca va inchid astia?

      Ștergere
  7. D unde stim k nu da cancer aceasta crema? E facuta in cada unui impostor, pusa in recipiente p kr le poti achizitiona d oriunde la vrac, ambalata intr-o cutie p kr pot s-o printez si eu oriknd si sa scriu orice p ea. Aceasta firma nu apare niciunde inregistrata iar in nici un compendiu d anatomie sau vre-o lucrare stiintifica nu se dezbate aceasta mareata descoperire c da raspunsul cautarilor e mii d ani ale omului - tinerete fara batranete. Pffffff

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu cred ca este o pacaleala. recipientul nu este sigilat sub capac asa cum ar fi normal. crema este plina de chimicale si parabeni iar adresa producatorului este intr-un apartament pe o insula union de comoros. clar am luat teapa pe 550 lei. probabil ca daca ma voi adresa Anpc va fi ca un fel de cautat acul in crl cu fan.

    RăspundețiȘtergere
  9. este, sigur ,o alta pacaleala!!!!
    la noi merge orice!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am aceasta crema.Insa crema a fost perfect sigilata.Acum am trecut in a treia saptamana de cand o folosesc.Pielea nu este iritata dar nici mare lucru nu sa intamplat cu fata mea.Am contactat firma si mi-a zis ca daca nu sunt multumita de ea sa trimit cutia si-mi voi recupera banii.Deci nu cred ca sunt atat de fanatici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pacaleala ! atentie ... e o porcarie de crema .

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mama mea mi-a vorit despre miraculoasa crema...eu fiind in Franta, in urmatoarea zi am mers la magazinul "Beauty succes" sa intreb de crema...in mod bizar, desi este "creata" de o frantuzoiaca, pentru ei crema nu exista, nu au auzit de ea...Daca nu se gaseste in Franta, atunci unde? ... IN ROMANIA :-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe un site german este exact aceeași reclama, inclusiv comentariile, dar cu alte nume, asa, ca atenție!

    RăspundețiȘtergere
  14. AM COMANDAT IERI ASTAZI AM VRUT SA RENUNT LA COMANDA SI NU POT LUA LEGATURA IN NICIUN MOD CU ACEASTA FIRMA!!! NU INTELEG CUM AS FI PUTUT SA RECUPEREZ BANII...!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. pe site-ul unde ati facut comanda puteti trimite mesaj ca renuntati la comanda,eu asa am facut,sau cand vine coletul, renuntati efectiv sa-l ridicati si sa-l platiti

    RăspundețiȘtergere
  16. Colagen cu elastina si hyaluron exista la FARMEC. FIOLE. ambele costa 86 lei comandate pe site.
    FAVISAN are lapte lifting, cu extract de melc si ulei lifting, cu argan, macadamia,...
    Sunt bune. Nu trebuie mai mult de atat pentru ten. dar ridurile adanci, nimic nu le scoate .

    RăspundețiȘtergere
  17. Aceeasi reclama, cu aceleasi poze, dar cu nume schimbate apare pe site-uri din Spania, Italia, Polonia, Grecia etc. Dr. Marian Radoi e Antonio Munoz, Domnica e Paloma....

    RăspundețiȘtergere
  18. O mare teapa! Posibil ca in cutie (btw - unde e faimoasa firma Lagrend Cosmetics?) sa fie o crema bunuta, de cativa lei, vanduta la 377, 376, 399 si alte super-preturi!

    RăspundețiȘtergere
  19. nu sunt sigura de aceasta crema si costa foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  20. Pe un site scrie ca LAGREND este actrita si model francez, nu exista pe imdb o asemenea actrita. Daca cautati dupa poze o sa gasiti o actrita argentiniana dar care nu are nici o treaba cu cosmeticile: http://en.wikipedia.org/wiki/Mirtha_Legrand . Este clar o teapa in stil american.

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim
    Aceasta crema nu merita nici un leu se face reclama sa fraiereasca femeile nu se obtine nici o inbunatatire si zice ca firma se gaseste in polonia mint cu nerusinare

    RăspundețiȘtergere
  22. de ce nu imi puplicati mesajul anterior?

    RăspundețiȘtergere
  23. teapaaaaaaaaaa am comantda o crema cu 377 lei si mia facut reduceere la a doua 70 lei in total 107 euro.. astazi mia venit pacetu si era numai o crema,,, am sunat la numaru care ei mau sunat sa intreb de ce numai una ,,, si teapaaaaaaaa nuraspund,,

    RăspundețiȘtergere
  24. teapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  25. Locuiesc in Italia si am comandat ambele creme de zi si de noapte.azi le-am primit dar pe cea de noapte am gasito sparta in pachet.am sunat la ei si au zis ca ma suna maine.sincer nu am incredere,dar am vazut tarziu ca sunt mai multe site-uri iar numele Mariab Radoi este Marco Gialli in Italia pe ladgrendcrema.it.i-am intrebat ce e cu aceste nume fictive si evitau raspunsul.sunt curioasa daca ma vor suna maine si-mi vor trimite alta crema.am dat 150 euro.voi reveni.sper sa nu fie teapa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cred ca este o mare pacaleala. Eu am cumparat aceasta crema si am dat peste 300 lei. M-a convins initial un articol pe net(de altfel singurul care iti apare mereu) si bineinteles postarile facute. Dar surpriza!!!!!Dupa ce am cumparat-o si am inceput sa o folosesc intrand pe acelasi site am vazut ca sunt in continuare aceleasi postari numai ca li se schimba data . Am incercat sa fac un comentariu pe care l-am si trimis ,mi-au multumit pentru comentariul facut ,dar bineinteles nu este postat nici in ziua de azi. Am sa termin cutia ,ca doar am dat o multime de bani sa ma intorc la Herbagenul meu(folosesc aproape toata gama) care credeti-ma este grozav,si va recomand din suflet sa folositi aceste produse.Le-am facut cadou unei verisoare din Israel care apoi a renuntat laClinique pentru ele.As dori sa vad cat mai multe comentarii din partea celor care au folosit cu adevarat aceasta crema Marie Lagrend.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt trecuta de 50 ani,cu un ten uscat si cu "pungutele" de langa barbie deja aparute. Desi nu prea fac cumparaturi de pe net,am incercat-o si sunt fffffff.incantata de efect : dupa 3 sapt.pungile s-au retras,efectul de lifting evident,iar fata e f.tonica. Am incercat diverse creme in ultimii ani,asemanatoare ca efect doar Gerovital. O recomand pt. ten MATUR SI OFILIT. Altfel probabil ca nu ai ce efect sa constati....

      Ștergere
  27. Am citit toate comentariile si sincer - sunt contrariata. Nu am nimic cu nimeni, dar pe pielea mea a mers de minue. Am terminat aproape tratamentul pt 4 saptamani, iar rezultatul este spectaculos. Exact ca in reclame, nu mi-am facut poze, dar sunt f multumita, asa ca voi mai comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu de asemenea; probabil depinde de textura tenului,dar efectul de lifting este spectoculos!

      Ștergere
  28. la mine a mers, de aceea doresc publicarea comentariului

    RăspundețiȘtergere
  29. Bineinteles ca nu m-au sunat ei asa ca am sunat eu si mi-au zis sa fac poza la crema sparta sa le-o trimit pe e-mail.cica voi avea alta saptamana asta.am inceput de azi sa o folosesc pe cea de zi.noroc ca le-am cerut adresa de e-mail ca pe lagrendcrema.it nu o gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  30. Panseluta,cati ani ai?eu 35.sper sa functioneze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca e prea devreme pt. o astfel de crema. incercati dupa vreo 15ani si va asigur ca efectul e cel dorit,pt un ten ofilit de varsta

      Ștergere
  31. Anonim
    cine zice ca crema respectiva e de folos se minte eu am folosit 4 saptamini si de zi si de noapte si am platit 400 de lei si mai tere meam distrus fata acum merg pe la dermatolog sa ma tratez asa dragele mele doamne este o teapa foarte mare numai inseala oameni cu produsul asta sunati la numarul de telefon 0316300559 asta este numar de bucuresti nu de polonia cum zic ei asa aveti grij e o mare teapa nu stiu de ce mai lasa pe internet sa fac reclama acum am de gind sa ationez in judecata tot ce fac ei avind in vedere cum insala va dati seama citi bani face cu asa ceva si nu e nici de un folos acum eu am dat sa se fac analiza la crema sa vad compozitia ei si pe urma ationez in judecata zicea ca daca nu e de folos returneaza bani dar nici din greseala ca mint cu nerusinare si nici nu raspund la telefon o zi buna si va rog sa imi publicat mesajul

    RăspundețiȘtergere
  32. de ce nu postati comentariul meu? helau

    RăspundețiȘtergere
  33. de ce nu mi se posteaza mesajul

    RăspundețiȘtergere
  34. La inceputul lunii martie a fost publicat un anunt pentru locuri de munca vacante:

    http://www.ejobs.ro/company/pexan-benon-srl/224733

    Google furnizeaza informatii despre firma Pexan Benon SRL:
    https://www.google.ro/#q=%E2%80%9DPexan+Benon+SRL%E2%80%9D

    Este o firma din Ploiesti, infiintata la inceputul acestui an:
    http://www.risco.ro/verifica-firma/pexan-benon-cui-32622788

    http://www.datefirme.ro/Catalog/Prahova/32622788/pexan-benon-srl





    RăspundețiȘtergere
  35. Marea Pacaleala la super pret!

    RăspundețiȘtergere
  36. minciuni gogonate pentru pacalit persoane care inca mai cred in adevar si dreptate.va sfatuiesc din toata inima sa nu cumparati,eu personal am luat TEAPA.

    RăspundețiȘtergere
  37. Am facut si eu comanda.inca nu am primit crema.oare o fii teapa? Nu stiu ce sa fac.s- o iau de la posta sau nu

    RăspundețiȘtergere
  38. e un mare rahat aceasta crema ar trebui sa facem ceva sa ne recuperam banii

    RăspundețiȘtergere
  39. Am revenit.sunt cea care locuiesc in Italia.atentie.comentariu panseluta e de-al lor.am o luna decand folosesc crema si nici macar cele mai fine riduri nu s-au estompat.mi-au trimis o alta crema de zi in locul celei sparte de noapte'iar acum nu mai raspund la tel.cica ma suna ei sa-mi dea crema de noapte.comentariile unui domn care zice ca-i face cadou sotiei si spera sa nu-l zboare de la balcon e tot de-al lor tradus.deci concluzie.nu cumparati,credeti-ma ca am dat 150 de euro DEGEABA.e doar o simpla crema.

    RăspundețiȘtergere
  40. Multumesc tuturor pentru comentariile postate, aveam mare nevoie de ele, deoarece si eu am comandat aceasta crema la un pret fabulos, insa inca nu am ridicat comanda si o voi refuza. multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  41. Eu locuiesc in austria si mam uitat intai pe seitul romanesc apoi pe cel nemtesc.e acelasi seit cu aceleasi comentare,numai traduse.si numele sunt schimbate.atata tot.era cat pe ce sa comand si eu.

    RăspundețiȘtergere
  42. Silvana (Onesti-Romania)3 mai 2014 la 03:51

    Va multumesc tuturor pt comentariile facute.....eu am comandat ieri cele doua creme,de zi si noapte,dar dupa ce am citit ceea ce ati scris toti.....sunt convinsa ca nu o voi plati cand va aparea curierul acasa.multumesc tuturor...as fi aruncat sincer,100 de euro fara nici un folos !!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Am comandat crema si, citind pe cutie am avut o surpriza....ESTE PLINA DE PRARABENI ( (conservanti "responsabili" cu producerea cancerului de piele) ingrediente care nu apar pe niciun site. Oare de ce...?Cred ca va dati si singuri seama.
    Imediat ce am primit coletul si am descoperit informatia "ascunsa" am sunat ca sa returnez cremele,caci nu sunt de acord sa-mi "cumpar " cancer la un astfel de pret!
    Alta surpriza! Ca sa-mi recuperez banii trebuie sa trimit cremele, pe care nici macar nu le-am desfacut din folia protectoare, in Polonia, pe banii mei ( si nu dc-torului Marian Radoi, care face lobby pentru aceasta crema si prezinta garantia returnarii banilor) si fara nicio garantie, desi eu am comandat aici si nu in Polonia.
    La telefon mi s-a spus ca, crema este produsa in America, dar o comercializeaza polonezii, iar cei din Romania sunt doar colaboratori.....!!!!!
    Acum singura solutie este sa recurg la Oficiul pentru Protectia Consumatorului si la alte forme juridice care mi-ar putea oferi sprijin in recuperarea banilor .
    Consider ca puteti invata din patania mea - ca sa ma exprim elegant! - dar daca doriti sa va asumati riscul, este alegerea d-voastra!

    RăspundețiȘtergere
  44. Deci teapa. Sper si eu ca un complexat ce sunt sa fie trasi la raspundere, sa faca cineva ceva. Altfel mai gasesc ei curiosi carora sa le ia banii.

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu va lasati pacalite , m-am interesat in amanunt ...... concluzia ? crema LAGREND HYALURON este o mare escrocherie in care este implicata firma Zen Farma din Bucuresti (Popescu Cristian ) .

    RăspundețiȘtergere
  46. Am cumparat crema in Ungaria, este o mare porcarie ! sant niste escroci ! la telefon spun ca se fabrica in Franta, e originala... nu are data de fabricatie, nu are data de scadenta, nu se stie unde se fabrica , cred ca in Polonia si nu este insotit produsul de un prospect. Scriu ei o porcarie pe langa care :sa nu restituim produsul inapoi la Soc. care il comercializeaza. Adevarati escroci !!! Am fost tratata la telefon destul de rau cand am incercat sa clarific situatia, asa ca nu stiu daca e bine sa public adresa...

    RăspundețiȘtergere
  47. Am terminat cu anunturile pe internet ! e cea mai mare porcarie ! am luat teapa ! niste hoti ! oameni buni : nu dati atentie la anunturile de 2 bani , acesti oamni ar trebui denuntati si sa arunce cheile cand intra in puscarie.

    RăspundețiȘtergere
  48. Bine ca am intrat aici... eram hotarata sa cumpar...DAAA am inteles...

    RăspundețiȘtergere
  49. ESTE O MARE TEAPA.VOR FI DATI PE MANA POLITIEI.

    RăspundețiȘtergere
  50. Are inscrisa vreo data de fabricatie aceasta "minune"

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu comandati, saudaca ati facut-o, refuzati comanda. Eu am platit 4500 lei, acum e mai ieftin, cutia nu are nicio indicatie, mai mult, distribuitorul nu-ti lasa nicio chitanta, deci, ce sa reclami? Eventual propria prostie!!

    RăspundețiȘtergere
  52. De ce nu puneti comentariul trimis de mine anterior?

    RăspundețiȘtergere
  53. cine trebuie sa-l aprobe?

    RăspundețiȘtergere
  54. Ma gandeam eu ca e prea frumos sa fie adevarat. Tot mai bine cu o alimentatie sanatoasa, putina miscare si un tonus pozitiv.
    Vorba unuia de pe aici: daca este asa de bune de ce nu ia premiul Nobel?

    RăspundețiȘtergere
  55. Crema are efect, nu va lasati mintiti de asa zisi anonimi care nici macar nu au incercato!

    RăspundețiȘtergere
  56. sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate!...efect de turma...eu zic ca nu trebuie sa ne bazam pe ce spun multi, ci trebuie sa ne convingem singuri daca ceva e bun sau nu. in ziua de azi lumea e rea si invidioasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  57. teapa teapa teapa...pana azi nici nu am dat interes reclamei,dar am zis hai sa o vad si pe asta ,sunt o fire greu de prostit si nu m-am lasat pana nu am google-it cam tot despre aceasta crema si aceasta doamna lagrend care se pare ca nu exista si pt un ochii mai invatat se vede clar ca toate pozele sunt modificate ;)...mai bn merg pe mana celor de la vichy

    RăspundețiȘtergere
  58. eu nu am folosit aceasta crema...azi e prima dat cand am deschis reclama si mi-au sarit in ochi pozele modificate si am inceput sa ma informez de pe google despre respectiva lagrend si despre crema...personaje fictive si crema clar nu e ce scrie in reclama e ceva gen norvea vanduta la extrapret ;) de cat sa o musc prefer sa raman la produsele care le vad pe raft si care in caz de ceva am un numar sau un mail unde pot sa contactez pe cineva ....ce-i in mana nui minciuna ... ce e intr-o poza ...defapt reclama e mama comertului si romanul tot timpul va cadea in plasa ;)

    RăspundețiȘtergere
  59. ATENTIE, este o mare teapa - incepand cu datele de contact unde sunt trecute 2 nr tel. la primul nr. 316.30.05 nu a raspuns nimeni iar la al doile nr. 316.30.59 a raspuns Compania de Transport Feroviar si pretul de 377 lei este o teapa pentru ca la lansarea comenzii sunt alte preturi (pt 2 cutii mici, o cuti mare) ... Marian Radoi = tepar, nu va lasati pacalite.

    RăspundețiȘtergere
  60. Folosesc crema de 3 saptamani. Ridurile nu au disparuta, dar piele este mai supla. Singura chestie e ca nu pot sa returnez crema, ca sa-mi primesc banii trebuia sa comand si crema de noapte. Asta este sa zicem teapa. Peste tot pe internet se spune ca poti returna daca nu esti satisfacut, dar in momentul in care ai dat comanda nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
  61. daca trimiti crema inapoi ce dovezi mai ai ca a fost la tine?

    RăspundețiȘtergere
  62. Revin si va sfatuiesc sa nu va aruncati banii in buzunarele escrocilor! Culmea ca nr. de telefon de la care am fost "convinsa'' sa cumpar, s-a sters de la sine din tel. Dupa ce te inseala, se ascund!!!

    RăspundețiȘtergere
  63. Nu recomand la nimeni sa comande aceasta crema!!!Sunt niste escroci cei care vand acest produs!!!
    Am primit o crema,cutia este inscriptionata,dar recipientul din sticla nu are nimic pe el,nici macar cantitatea !! Este plina de parabeni,aspect pe care nu il aveau expus pe site,nici gramajul.Am recontactat expeditorul pt a returna produsul,iar acesta mi-a zis ca el doar se ocupa de livrare produsului si daca am de facut plangeri sa le scriu pe un mail,iar produsul il pot returna in Polonia,la o firma de care m-am interesat si nu are nicio treaba cu adresa respectiva.Plus ca returul nu se poate face cu plata ramburs din moment ce e la nivel international,ci doar cu depunere numerar in cont.
    In concluzie,acesti escroci care se ocupa de cremele ”minune” la grend fac aceste produse undeva prin Romania, in vreo odaie si le vand ba cu 800 de lei,ba cu 400lei, ba cu 200 lei si au cautat o adresa din Polonia unde ”ar trebui ”sa se proceseze returul,dar care nu are absolut nicio legatura cu acest lucru.
    Imi este si frica sa folosesc crema respectiva!Voi merge la OPC pt reclamatii si proba de laborator,voi mediatiza la nivel national si chiar cred ca voi ajunge in instanta !

    Toate comentariile pozitive sunt facute de ei !!!!
    Am incercat sa il postez pe acesta,dar bineinteles,nu mi l-au acceptat!

    RăspundețiȘtergere
  64. precis minciuni ! acceleasi comentarii ca la produsul de slabit NIDORA, despre care pe alt site se spune ca face minuni . acelasi personaj care vrea sa-i cumpere sotiei si spera sa nu fie aruncat peste balcon, alti doi sot si sotie de 50 ani, etc. dar toti cu al nume. atentie deci si la acest produs in valoare redusa numai azi la 174 lei.

    RăspundețiȘtergere
  65. mersi celor ce au scris adevarul.Eram tentata sa comand si va mutumesc ca mi-ati spus inca odata adevarul. Sa nu mai permitem sa fim excrocati pe asteptarile noastre... acestia fac pe dorintele umane speculatii... nici macar nu e mai citita persoana... sa vina cu alte ingrediente in compozitia cremei, iar acum am vazut niste exagerari in foto recenta.... ca nici daca vrei nu poti sa crezi... in primu rand organismul este un intreg si regenerarea celuara trebuie sa inceapa din interior ca sa se vada in exterior... iar daca nu ai minimele cunostinte necesare pt detoxificarea organismului si zapparea si oxigenarea sa si alimentatie sanatoasa, si in primu rand detoxifierea marelui Domn, ficatul si a intreguui hiodratat cu apa bazica si abia apoi sa iti faci reprogramare mentala pt reintinerire..... Dar poza asta recenta sfideaza inteligenta oricui... e sinistru ce au putut gandi, pana unde au cutezat sa mearga cu impostura

    RăspundețiȘtergere
  66. De ce faceti comentarii negative doar anonim?eu am comandat crema miau trimiso in cipru o folosesc de 3 saptamani si sunt foarte multumita.in general tenul meu este foarte pretentios pot folosi doar creme biologice
    Daca vreti va postez si fotografie inainte sa incep sa o folosesc si dupa.la mine isi face treaba si numi pare rau ca am comandato

    RăspundețiȘtergere
  67. Pentru mine crema Lagrend Hyaluron a fost o mare deceptie. Nici un fel de imbunatatire, nici macar o hidratare a pielii la nivelul Nivea Soft.
    Am 63 de ani si poate de aceea nu a functionat.

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna. Eu vineri am dat de aceasta crema minune intamplator si am si comandat ca si celelalte 100.000 de romance (proaste) scuzati-mi expresia, tocmai in Germania. De vreo ora m-au sunat sa confirm comanda si am si facut-o bucuroasa. :) Sotul meu s-a uitat pe net si a vzt postarile voastre si va multumesc din suflet si imi pare rau ca v-ati pacalit in acest hal, dar eu am sunat pe numarul de pe care m-au sunat si am renuntat. Iar acum ulterior cand ma gandesc si cand ma intreb cum de nu mi-am dat seama mai inainte, desi am si cautat imediat pe site-uri nemtesti dar nici vorba de crema, si tot nu m-am prins. Oh ce ma bucur ca sotul meu e mai sceptic in astea. :) Va recomand sa nu va risipiti banii degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  69. Am 43 ani si folosesc crema Lagrend de la sfarsitul lui mai 2014,o data pe zi.Desi folia exterioara nu are nicio legatura cu cremele originale,desi nu are folie de protectie interioara,pe sticla este trecuta data expirarii-03/2016,iar pentru tenul meu-foarte uscat si sensibil,a fost mai buna decat oricare crema pe care am folosit-o pana acum-e hidratanta-fara a ramane tenul gras,daca dai mai mult se exfoliaza ca un peeling,dar dupa o luna si aproape jumatate,tenul meu-constatat de altii-e mult schimbat in bine-pielea mai neteda si tenul mai luminos.Nu am consumat mai multe lichide,nu am facut gimnastica sau trat.cosmetice in perioada asta.Poate ca e teapa,prea mare e diferenta intre preturi,dar sigur nu ma insel in privinta efectului.O fi doar o crema mai buna la un pret exagerat...Eu sunt multumita de efect,nu si de pret!

    RăspundețiȘtergere
  70. La Braila este Farmacia Faltis..cautati pe internet si veti descoperi adevarata frumusete ...din natura ...Farmacia are laborator propriu ...prepara creme, tincturi....si nu costa milioane...cautati site/ul si nu o sa regretati ..sau cititi in formula AS despre aceasta farmacie

    RăspundețiȘtergere
  71. Este incredibil. Nu am comandat niciodata nimic de pe internet, fiindca nu am incredere . Acum am patit-o. Am cazut in plasa smecherilor. Crema nu are nici un efect promis, iar de returnarea banilor nici nu poate fi vorba. Cum am putea recupera banii/ A reusit cineva?

    RăspundețiȘtergere
  72. Doresc sa citesc mai intai un prospect si mai ales daca contine parabeni ?!

    RăspundețiȘtergere
  73. Numai prostii cumpara creme de pe internet...daca s-ar vine si c...t sub forma de crema si s-ar spune ca e bun pentru ten, s-ar cumpara numaidecat. Chiar si produsele de firma nu se cumpara de pe internet ci din magazinul firmei sau din farmacii.
    Daca luati de pe internet aveti toata sansa sa faceti coada la usa dermatologilor pentru diverse boli de piele, chiar cancer.
    Asa ca succes si comandati fara rezerva, nu? si dermatologii trebuie sa aiba clienti.....ha..ha..!!

    RăspundețiȘtergere
  74. Of Doamne am crezut ca e buna e prima data cand fac comanda pe internet cred ca e teapa dar nu avem ce sa mai facem altadata o sa am grija cred ca din Farmacie e cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  75. Of deja am facut comanda sambata ajunge la mine in Spania este achitata tot dar am vazut comentariile voastre si sunt deja dezamagita asta e internetul e de vina si cabeza mea

    RăspundețiȘtergere
  76. Ei a ajuns si crema la mine si nu stiu ce sa fac cu ea mi-e frica sa ma dau cu ea Ce ma fac frate ca am dat 377 sa ma uit la ea?Doamne ce fraiera am fost cu bani astia cate creme imi cumparam din Farmacie si aveam si o garantie este testat dermatolog sau puteam sa o schimb cu altceva.Nu am ce sa fac de cat sa o arunc .Aseara am incercat un pic pe maini dar in cateva secunde sa dus si mirosul nu mai mirosea a nimic

    RăspundețiȘtergere
  77. A ajund si crema numai ca eu am comandat cutia mare pentru 8saptamani sicand colo surpriza cutia e mica dar la bani am platit dublu .E nesimtire mara

    RăspundețiȘtergere
  78. sall, va multumesc ca ati impartasit si cu altii pareri cu aceasta gomaganie de crema, am comandato si a ajuns din romania in grecia, inca nu am platit cei 169 de euro sunt ambele si de zi si de noapte...o refuz instant maine dimineata cand ajunge curierul...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  79. Crema e crema si,cred, atat. Cand ai imbatranit, ai riduri, nimic nu ti le mai poate indeparta. Dar... daca ii iei omului si speranta, atunci ce-i mai ramane? Asa ca banii trebuie sa circule, iar noi, femeile trecute de o anumita varsta, care, atunci cand ne privim in oglinda, ne dam seama ca nu mai putem conta la "concurenta", TREBUIE sa mai avem in ce spera: in crema care ne va reda o particica din frumusetea pierduta. Cred ca o schimbare se va observa. Acum sunt doar la inceputul "afacerii" cu crema.

    RăspundețiȘtergere
  80. De ce e nevoie de aprobare? Daca spun un adevar care v-ar putea face sa pierdeti clienti, nu il publicati? Deci... crema e o mare gogorita. O dau de o saptamana si nimic. Daca era dupa capul meu, stiam ca "Publicitatea este minciuna autorizata." si nu ma lasam fraierita. Doar ca am primit-o cadou. Si mai e ceva: un produs valoros se face cunoscut, iar publicitatea si-o face singur, prin efectele pe care le produce, nu prin comentarii APROBATE. Deci, crema este o minciuna a marilor mincinosi. Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  81. Si eu folosesc crema de 3 saptamani si nici un rezultat .am dat 600 de lei dar am luat o mare teapa.
    Sunt niste HOTI.
    E cineva care a primit banii ?

    RăspundețiȘtergere
  82. nu e buna crema de nimik,credeti-ma,am cumparat-o dar sunt bani datiin vant

    RăspundețiȘtergere
  83. Este o mare teapa!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  84. CREMA NU ESTE BUNA !!!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  85. Crema este spectaculra.am cumparato in spania.lucrez la un cabinet de dermatologie in zaragoza.am incercat multe creme scumpe din farmaacii dar nici una nu se compara cu llagrend ..e cea mai buna crema .merita banii.

    RăspundețiȘtergere
  86. Tocmai a fost un reportaj la stiri despee aceasta "crema minune". Contine multe substante cancerigene si este o mare teapa!!!! Nu cumparati asa ceva, va cheltuiti banii si riscati sa va imbolnaviti!!!

    RăspundețiȘtergere
  87. pentru mine este o crema buna, nu face cosuri dar nici o crema nu te schima radical. pentru intretinere este foarte buna.Am comandat-o de mai multe ori si inca o folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  88. Eu cred ca apare multe cosuri in primle zile de folosire deoarece ele erau deja sub piele, iar crema le-a scos la iveala sa lase tenul curat. La fel se intampla si in cazul unui ten acneic cand e supus tratamentului, in prima faza apar o explozie de cosuri apoi usor usor se curata si incep sa se rareasca.....zic eu!

    RăspundețiȘtergere
  89. Eu am utilizat crema,e foarte buna! Rezultatele s au văzut după o lună.

    RăspundețiȘtergere
  90. Eu am utilizat crema,e foarte buna! Rezultatele s au văzut după o lună.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu