Review CC Cream Elmiplant pentru un ten radiant

Produsele cosmetice fac promisiuni tentante si adesea se si tin de cuvant. Ce incantare cand gasiti un produs care arata bine, miroase frumos si chiar face ceea ce aveti nevoie sa faca. Dar, cum anual se lanseaza mii de produse, deosebirea celor care schimba viata de cele banale poate fi o experienta placuta sau mai putin placuta. 
Intr-o postare mai veche am descris experienta mea placuta/neplacuta cu mai multe variante de BB Cream, insa in cautarea BB Cream de la Garnier pentru ten gras am dat de o alta minunatie, si anume CC Cream de la Elmiplant. CC Cream (colour correction cream) reprezinta noua generatie de BB Cream, care este tot o crema multifunctionala, imbogatita cu pigmenti naturali si ingrediente active naturale, ce iti ofera un ten cu aspect perfect.
Spre deosebire de BB Cream, CC Cream se apropie mai mult ca textura si acoperire de fondul de ten. CC Cream este chiar produsul salvator, chiar si fara alt machiaj, ea da chipului un aspect natural, impecabil, ascuzand cu dibacie micile imperfectiuni. Exista o multime de texturi, nuante si formule speciale, dintre care cu greu alegeti varianta care vi se potriveste, fiind de multe ori atrase de tot felul de ingrediente valoroase.  Elmiplant Skin Moisture CC cream  este un produs de ingrijire avansat, ce ofera beneficii multiple intr-o singura formula, pentru o piele cu aspect perfect. CC cream Elmiplant contine extract de gutuie 100% natural, ce ofera luminozitate, o nuanta uniforma, dar si hidratare eficienta si protectie. Ce imi place la CC Cream este faptul ca se poate folosi imediat dupa curatare si tonifiere, inlocuind cu succes crema de zi pe care o foloseam de obicei. Ea insasi fiind o crema hidratanta multi-efect. Iata care sunt rezultatele obtinute in urma folosirii zilnice:
- uniformizeaza nuanta pielii si pastreaza un ten radiant de-a lungul zilei, datorita pigmentilor minerali si ingredientelor active naturale
- acopera imperfectiuni precum cosuri, pete, semne ale oboselii si riduri fine
- ilumineaza tenul, punand in evidenta tonul sau natural
- ofera hidratare imediata ce dureaza pana la 24 de ore, datorita extractului de gutuie si a Hydro-nutrient 24H
- nu contine parabeni si parafina
- patrunde rapid in piele datorita formulei sale lejere, in timp ce confera acoperire optima
- protejeaza pielea de razele UV si de imbatranirea prematura, avand SPF 20.
Formula are un miros placut (parca miroase ca sampoanele Gliss), este potrivita pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru tenul mixt/gras, deoarece se absoarbe rapid si nu lasa urme grase. Singurul dezavantaj este ca daca apa va atinge fata, s-a dus imediat crema. De acceea este bine ca dupa aplicare sa folosim si o pudra pulbere. Desi la inceput eram foarte indecinsa, si imi era frica sa nu dau gres cu ceva nou, am zis sa risc, chiar daca in acea zi BB Cream de la Garnier era la reducere. De la prima aplicare va veti indragosti de CC Cream, fiindca tenul vostru va arata de parca nu ati folosit nimic, si totusi perfect. De cand am descoperit-o am abandonat fondul de ten, si nu am nici o nemultumire la adresa ei. O gasiti in Carrefour la pretul de 15 lei, si aveti ca variante tot doua nuante ca si popularele BB Cream adica deschis/inchis. 

(pentru a vedea mai in detaliu textura si nuanta apasati pe imagine pentru a o mari)

Voi ati incercat-o pana acum? Ce va place la ea?

Comentarii

  1. Mi-ai starnit curiozitatea, cred ca am sa o incerc. Interesant review :) O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru apreciere ;)! Si ma bucur ca am reusit sa-ti starnesc curiozitatea, insa CC Cream o va potoli intr-un mod placut. Sper sa se potriveasca tipului tau de piele pentru a te bucura de efectele benefice. O zi deosebita iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu