Concurs 2014 Propolis C - inscrie codul pe disney.propolisc.ro si castiga

Propolis C este gama complexa pe baza de ingrediente naturale, special conceputa pentru a te ajuta atat in faza de preventie a bolilor cat si in fazele de combatere si refacere a organismului dupa boala. Eu folosesc Propolis C de fiecare data cand sunt racita si chiar functioneaza. Din noiembrie 2013 si pana in februarie 2014 au avut si o promotie: in fiecare cutie Propolis C pentru adulti se gasea o cana iar in cele pentru copii se gasea un fular. Acum Propolis C a organizat un concurs cu mult mai multe premii. Campania promotionala "Albinuta Propolis C te trimite la Disney Land Paris" se desfasoara in perioada 21 ianuarie - 30 aprilie 2014. La achizitia oricarui produs din gama Propolis C cu eticheta de campanie razuibila, va puteti inscrie in concurs prin transmiterea codului identificat pe eticheta, apeland la una din urmatoarele modalitati:
  • prin SMS la numarul 1861 cu tarif normal
  • prin accesarea site-ului disney.propolisc.ro, completand formularul de inscriere ce trebuie sa contina nume si prenume, orasul, adresa de e-mail, numarul de telefon si codul de pe eticheta.

Premiile constau in:

- premii instant: 200 de veste Propolis C, 400 de umbrele Propolis C, 2400 de Propolis C Echinaceea + 33% cadou - comprimate
- premii mari: 14 excursii la Disney Land Paris
Extragerea castigatorilor pentru premiile mari va avea loc pe 10 mai 2014.

Comentarii