Concurs Ivatherm de Ziua Indragostitilor

Ivatherm este prima companie romaneasca de dermato-cosmetice dedicate pielii sensibile, ce contin apa termala Herculane si ingredienti activi inovanti. Ivatherm are grija de pielea noastra, si pentru a ne rasplati fidelitatea si iubirea pentru aceste produse, a organizat un concurs special pentru Ziua Indragostitilor. Concursul se desfasoara in perioada 3 - 18 februarie. Pentru ca suntem ceea ce iubim, invitatia este adresata tuturor celor care iubesc produsele Ivatherm si care sunt pasionati de ingrijirea pielii si de fotografii. Pentru a participa trebuie sa trimiteti o fotografie ce respecta tematica zilei, care sa cuprinda un colt din universul emotiilor voastre si produsul Ivatherm pe care il iubiti. Poate fi o persoana, mai multe obiecte de suflet sau chiar un loc drag.
Fotografiile trebuie sa le trimiteti la adresa de e-mail iulia.bilea@ivatherm.ro, pana pe data de 14 februarie.
Cele mai frumoase fotografii vor fi poastate pe 15 februarie intr-un album al concursului pe pagina de Facebook Ivatherm. Fotografiile vor putea fi apreciate de fani printr-un comentariu, iar cele mai inspirate comentarii vor fi premiate cuun voucher de 25%.
Premiile constau in:
- cele mai frumoase 10 fotografii vor fi premiate cu cate 2 produse Ivatherm la alegere si totodata intra in cursa pentru marele premiu
- marele premiu: 1 pachet de patru produse Ivatherm la alegere si un set de doua cesti de cafea personalizate cu tema concursului.
Mult succes!

Comentarii