Biogreens - un superliment de la Zenith

Compania care a deschis șirul produselor de detoxifiere din Romania, continua ideea de detoxifiere printr-un nou concept, superalimentele. Intr-un mediu in care cu greu ne mai putem lua substantele vitale pentru sanatate din alimente, Zenith a lansat BioGreens a carui imagine este Andreea Marin, o sustinatoare a mediului de viata sanatos si a detoxifierii.
Ideea de baza din BioGreens este de a concentra intr-un produs superingredientele: grau verde, orz verde, algele Chlorella si spirulina, frunze de menta, germeni de grau, germeni de broccoli, germeni de orz si extract uscat din Acerola. Fiecare ingredient isi are rolul in buna functionare a organismului, oferind nutrientii fara de care nu putem functiona la capacitate normala. Un sistem imunitar puternic, o mai buna concentrare psihica si fizica, toate au nevoie de superalimente,
Mai multe detalii despre Biogreens gasiti pe pagina www.biogreens.ro de unde puteti comanda produsul la pretul de 89 lei 120 capsule sau 28 plicuri la 109 lei.

Comentarii