Concurs 2014 Vichy Liftactiv Advanced Filler - solicita mostra cadou si castiga!

Noul produs de la Vichy Liftactiv Advanced Filler este un produs cu o concentratie record de retinol pur si LR2412, ce corecteaza ridurile profunde si verticale dupa o luna. Castigati participand la campania promotionala "Campanie testare  Liftactiv Advanced Filler", ce se desfasoara in perioada 26 februarie - 30 aprilie 2014. Pentru a participa trebuie sa parcurgeti cele 2 etape:
  •  Etapa 1 - solicitati mostra noului produs Liftactiv Advanced, prin completarea formularului disponibil pe site-ul www.liftactivadvanced.vichy.ro cu nume si prenume, data nasterii, numar de telefon, oras, adresa si e-mailul. Solicitarea mostrei se poate realiza doar in perioada 26 februarie - 15 aprilie. In cazul in care vor exista mai multi participanti, mostrele se vor acorda doar primilor 3000.
  • Etapa 2 - sa completati formularul disponibil pe site-ul concursului www.liftactivadvanced.vichy.ro cu nume si prenume, codul unic descoperit pe scrisoarea primita impreuna cu mostra de produs si spuneti parerea voastra despre produs. Etapa a 2a se desfasoara in perioada 1 martie - 30 aprilie 2014.
Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc pe 5 mai 2014. 
 Premiile constau in:
- 25 de produse Liftactiv Advanced Filler 30 ml.
Eu m-am inscris in urma cu 2 saptamani, si ieri am primit mostrele prin posta: 1 mostra sub forma de tub Liftactiv Advanced Filler 5 ml, 1 mostra Liftactiv 1.5 ml, 1 mostra Liftactiv Serum 10 1.5 ml,  1 mostra Neovadiol Gf 1.5 ml, 1 mostra Neovadiol Magistral 1.5 ml, 1 mostra Liftactiv Flexiteint fond de ten antirid SPF 20 nuanta sand 1ml. Doua dintre ele cu siguranta nu le voi folosi pentru ca sunt recomandate persoanelor cu varsta de peste 50 de ani, insa le voi da mamei. 

Comentarii

  1. Intradevar se observa calitatea ,imi place mult are o consistenta usoara si intra rapid in piele ,merita incercata rezultatul este f.multumitor.BUCHILA LILIANA

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua Am incercat sa ma inscriu si eu dar Campania s-a incheiat desi din anunt reiese ca abia la ora 23.45 este incheiata.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu