Ginkana de la Alevia

Nu demult Ginkgo Biloba de la Alevia si-a schimbat numele in Ginkana. Acest miracol al naturii influenteaza benefic circulatia sangvina si vasele de sange, in special la nivelul creierului si membrelor fiind un adjuvant important in suplimentele nutritive pentru memorie si masa musculara. Intr-o lume in care suntem foarte stresati Ginkana protejeaza organismul impotriva stresului si contribuie la neutralizeaza efectelor radicalilor liberi, intarziind procesele de imbatranire celulara. De asemenea, ajuta la mentinerea vederii normale prin oprirea sau incetinirea procelor degenerative de la nivelul ochilor.
La cat este de benefic pe atat lista de contraindicatii este lunga. Printre persoanele care nu trebuie sa consume Ginkana se numara femeile insarcinate, celor care alapteaza, copiilor sub 12 ani, persoanelro cu homofile, probleme de coagulare sau tombocitare ale sangelui si lista nu se opreste aici.
Ginkana se prezinta sub forma unei promotii 1+1 la pretul de 29 - 30 lei si se gasete in orice magazin naturist sau Plafar.

Comentarii