Orange Yomi - telefon pentru copii recomandat de Orange la un pret mic

Copilul tău a ajuns la vârsta în care îți pui problema primului telefon adaptat nevoilor lui dar și buzunarului tău. Și cum nu se poate pune problema unui Iphone la o vârstă așa de fragedă, un telefon low price dar care să suporte atracția internetului și jocurile pe Android ar fi ideal. Orange a lansat Orange Yomi, un telefon capabil să ruleze acceptabil Android Jelly Bean. Telefonul este destul de mic astfel că orice copil îl poate ține în mână fără prea multe probleme. Procesorul de 1 Ghz si memoria RAM 512 vor suporta jocurile de pe Google Play.
Dacă de partea hardware v-ați făcut o idee, Orange integrează un abonament care să se potrivească cu nevoile celui mic dar și atenției tale.
Cu abonamentul Fluture 9 veți plăti 9 euro / luna și veți avea următoarele beneficii: 2000 minute sau SMS în rețea, 100 minute naționale și internaționale către fix sau SMS, 50 MB internet pe mobil. Ca bonus, acces gratuit la aplicația Orange Content Lock și Orange Antivirus, conținut gratuit în cadrul aplicațiilor Kidsopia, trafic nelimitat în cadrul aplicației Povești și povești gratuite. Beneficii flexi la alegere: opțiunea Multimedia, opțiunea Movie Go Unlimited care include.
Pret telefon Orange Yomi cu abonament Fluture 9: 19 euro.

Comentarii