Castiga o Dacia pe castiga.rombat.ro

Persoanele care cumpara orice baterie Rombat, indiferent de tipul acesteia in perioada 5 mai - 30 iunie 2014 se pot inscrie in sectiunea dedicata a site-ului www.castiga.rombat.ro cu datele lor de identificare impreuna cu numarul si data bonului fiscal aferent bateriei cumparate Inscrierea la concurs le da sansa participantilor de a castiga o Dacia Duster. Persoale care nu au cumparat o baterie Rombat se pot inscrie tot pe castiga.rombat.ro putand castiga 1 psiholog care ii va insoti timp de 2 zile intr-o excursie, un bax de conserve, 1 brat de lemne, 1 briceag sau 1 harta Romaniei.

O alta componenta a campaniei este adresata magazinelor si service-urilor care achizitioneaza baterii Rombat in valoare de minim 4500 lei. Magazinele vor primi bonuri de carburant in valoare de 3% din suma inscrisa pe factura emisa la cumpararea bateriilor.

Ultima campaniei e adresata utilizatorilor de Facebook care posteaza pe conturile personale sau Instagram o fotografie cu ei la service sau magazin, in timp ce isi cumpara o baterie Rombat, insotita de hashtag-ul '#rombatselfie'.

Comentarii