Concurs BU Romania 2014 - creeaza-ti propriul Dream Closet si castiga!

B.U. a conceput o gama de deodorante anti-perspirante, geluri de dus cat si parfumuri cu arome unice care imbina perfect  protectia, prospetimea si irezistibilitatea. Imbina parfumurile cu stilul tau si participa la noul concurs organizat de B.U. pentru a castiga hainele si accesoriile mult visate. Concursul "MY DREAM CLOSET" se desfasoara in perioada 7 aprilie - 1 iunie 2014. Concursul se desfasoara pe parcursul a 4 etape:
Etapa 1: etapa preliminara se adreseaza unor 3 persoane selectionate de catre Organizatorul concursului, iar scopul acestei etape este testarea si promovarea aplicatiei "My Dream Closet" de pe pagina de Facebook B.U. Romania in intervalul 7 - 13 aprilie 2014. 
Etapa 2: etapa oficiala de incepe a concursului in intervalul 14 aprilie - 11 mai 2014.
In aceasta etapa trebuie sa creati 3 tinute de vis folosind aplicatia "My Dream Closet" dupa care puteti sa invitati prietenii sa va voteze.
Etapa 3: 12 - 25 mai -> etapa se adreseaza acelor concurente care au participat in etapa 2 si care in urma voturilor au fost clasate in top 100.
In aceasta etapa trebuie sa creati o tinuta de intalnire folosind aplicatia "My Dream Closet" dupa care puteti invita prietenii sa va voteze.
In aceasta etapa trebuie sa 
Etapa 4: 26 mai - 6 iunie 2014 -> etapa se adreseaza acelor concurente care au participat in etapa 3 si care in urma voturilor au fost clasate in top 10.
In aceasta etapa trebuie sa incarcati in apicatia "My Dream Closet" o fotografie "selfie style" cu tinuta preferata din garderoba personala.
Marea castigatoare se va stabili prin 50% votul publicului si 50% votul juriului.
Premiile constau in:
- premii pentru etapa 1: 3 seturi  B.U. Candy Love
- premii pentru concurentele clasate in top 100: 100 seturi B.U. Candy Love
- premii pentru cei 10 castigatori votanti alesi prin tragere la sorti: 10 seturi B.U. Candy Love
- marele premiu: voucher in valoare de 4500 lei (poate fi folosit pana pe data de 30 aprilie 2016 pentru haine sau accesorii din magazinele H&M Romania)
- premii pentru celelalte 9 finaliste: vouchere in valoare de 1000 lei (pot fi folosite pana pe data de 30 aprilie 2016 pentru haine sau accesorii din magazinele H&M Romania).
Mult succes fetelor! ;)

Comentarii