marți, 29 aprilie 2014

Concurs www.bataliapremiilor.ro Sprite și Fanta
Votează premiile FANTA trimițând codul unic de sub capacul sticlei de FANTA sau de Sprite prin SMS la 1772, dacă îți dorești o excursie la Europa Park în Germania, o cameră foto Canon EOS 1100D pe zi sau un ceas pe oră. Votează premiile SPRITE trimițând codul unic de sub capacul sticlei de SPRITE sau de Fanta prin SMS la 1782, dacă îți dorești o excursie în Insulele Canare, o cameră Go Pro Hero3 pe zi sau un ceas pe oră. Poți înscrie codul și pe www.bataliapremiilor.ro Tu poți decide excursia. Excursia se acordă doar pentru brandul care are cel mai mare număr de coduri înscrie în campanie. Să înceapă bătălia premiilor. Premiile campaniei sunt: 896 ceasuri, 112 camere foto și o excursie pentru 5 persoane. Valoarea totală estimată a premiilor este de 52556 euro, fără TVA. Regulamentul campaniei este disponibil oricărui solicitant pe www.bataliapremiilor.ro sau la Infoline 0800 080 800 (apel gratuit). Păstrează capacul cu codul câștigător pentru validarea premiilor.

INDICATIE: Promotia a inceput de astazi si deja observ ca aveti dificultati in a inscrie codurile unice promotionale. Cum am mai procedat si in cazul altor campanii promotionale, v-am facut o poza cu pasii ce trebuie sa-i parcurgeti pentru a reusi sa introduceti codurile promotionale (dati click pe imagine pentru a vedea detaliile marite): Mult succes! ;)


17 comentarii :

Daniel Iordan spunea...

pai unde bag codul ?

Anonim spunea...

da unde se baga codul sau este la vrajeala

Badita spunea...

Promotia incepe din 2 iunie 2014. Asteptati pana atunci pentru a incepe sa introduceti codurile

Anonim spunea...

unde trebuie sa introduc codul?

Anonim spunea...

unde se introduce codul?suntem deja in 2 iunie!

Anonim spunea...

pai suntem deja in 2 iunie si caut frate de vreo 2 ore sa introduc codul si nimic,eu cred ca va bateti joc de noi...deci....stie cineva unde trebuie introdus codul?

Padre's Blog spunea...

merg ma sa bagi codurile de sub capac dar cel m ai sigur creativa cont

Padre's Blog spunea...

si totusi nu vad unde e acel regulament poate faci un print screen sa vad ca l am cautat

Badita spunea...

Buna ziua Padre's Blog! Cand am facut print screen era afisat exact ca in imagine, insa am intrat si eu astazi sa vad de ce zici ca nu-l gasesti si intr-adevar nu mai apare "la vedere" pe site-ul concursului. Il poti citi in detaliu pe https://bataliapremiilor.ro/regulament.pdf. Succes!

Anonim spunea...

Cred ca suntem impiedicati in mod intentionat sa introducem codurile - acel cod CAPTCHA este mentionat "gresit" desi l-am verificat de mai multe ori; daca incerc sa mai trimit inca o data codul cu alt cod CAPTCHA, nu-mi da voie pentru ca a mai fost utilizat ... cred ca este o bataie de joc la adresa noastra, sa le fie rusine!

Anonim spunea...

NU MERGE PAGINA AIA www.bataliapremiilor.ro

Anonim spunea...

Intradevar de cateva zile site-ul lor pare sa nu mai mearga.
poate ca au ramas fara premii? la cati directori or fi prin compania aia nu mar mira. :)

Anonim spunea...

unde trebuie sa trimetemi codul?

Anonim spunea...

cum

Anonim spunea...

m

Anonim spunea...

924247258

Zion Spinei spunea...

Unde se pun codurile

Trimiteți un comentariu

 
© 2014 Badita.com. Politica de securitate Google