Visislim - mai slab cu formula LIGHT

Am auzit numai de bine de produsele de la Visislim și m-am gândit să cer părerea dumneavoastră să mă conving de efectele benefice ale acestor suplimente nutritive. Deși sunt mai multe produse, gen suplimente pentru fitness, vitamine sau pentru frumusețe cel mai vândut produs rămâne Visislim, cel mai bine vândut produs pentru slăbit conform cu spusele visislim.com.
Ce ingrediente contine Visislim Light de e văzut în lumina bună a reflectoarelor:
- PinnoThin este un ulei vegetal bogat în acizii grași polisaturați și acid gras pinolenic specific - suprimă pofta de mâncare și induce senzația de sațietate
- CLA (acid linoleic conjugat) de care ați mai auzit, oprește procesul de depozitare și acumulare a grăsimilor în organism.
Pe lângă cele 2 ingrediente cheie Visilim mai conține și câte substanțe auziliare fără de care nu ar fi putut ieși pe piață: antioxidant - tocoferol.
Nu sunt prezentate cazuri miraculoase de slăbire așa că putem avea cât de puțin îngredere în acest produs. L-ați incercat? Ați avut probleme, veți recomanda? Și cel mai important...la ce preț l-ați găsit?

Comentarii

  1. Eu folosesc chiar acu varianta Fitness: http://www.sanafarm.ro/visislim-fitness-x-30-cps-p-9144.html si varianta Line Guma: http://www.sanafarm.ro/visislim-line-gum-fara-zahar-p-9150.html. De-abia am inceput sa le iau, dar revin cu impresii cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptam impresiile tale cu nerabdare! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu