Antrefrig - pate fara E-uri

Sincer, nu am gasit in marile magazine pate Antrefrig fara E-uri. Până acum, poftele de pate cu roșii includeau Antrefrig pentru că are cel mai mare continut de ficat de pe piata (30%). Mă uit pe lista de ingrediente să fie cât mai scurtă și sa excludă cuvintele 'emulgator' ori 'E..'. Din păcate, a găsi o conservă fără E-uri e cam imposibil. Procesul de fabricație și ambalare necesită E-uri așa că încetați să mai blamați producătorii că folosesc E-uri. Da, folosesc E-uri pentru că astfel nu ai mai putea să păstrezi conserva cât vrea mușchiul tău și apoi să o deschizi.
Dar procesul tehnologic evoluează și avem produse fără E-uri pe care acum câțiva ani erau pline de E-uri. Antrefrig fără E-uri nu mai e chiar albastru cum e porcușorul albastru ci duce către un alb pur, fără E-uri. De pe site-ul producătorului, hame.cz aflu că în noiembrie 2013 a fost lansarea. Totuși în magazine nu găsesc.

 La final, vă recomand să nu dați stomacului pate-uri cumpărate. Cel mai bine ar fi să le faceți chiar dumneavoastră. Nu e greu, sunt sute de rețete pe net.

Comentarii