Fond de ten, pudra si corector The One IlluSkin Oriflame Review

In ultima vreme am incercat cateva noutati de la Oriflame: am inceput cu fondul de ten Perfect Fusion, un fond de ten ce ofera o frumusete naturala, ce asigura o fuziune perfecta, precum o a doua piele. Folosind fondul de ten Perfect Fusion, am primit cele mai neasteptate complimente de pana acum, la adresa tenului meu. Chiar o prietena mi-a zis intr-o zi: "Ce bine arata pielea ta! Nu esti data cu nimic, nu?". Insa secretul meu era fondul de ten Perfect Fusion, care acopera imperfectiunile exact cat trebuie, nici nu se observa, decat un ten perfect, natural si hidratat, ce pune in valoare frumusetea. Daca alegeti Perfect Fusion, aspectul natural isi mentine aspectul proaspat pana la 10 ore, hidrateaza pielea, ofera senzatie de confort si are FPS 25. Sper sa mai existe in catalog pe viitor, deoarece e un produs indispensabil pentru acoperire si finisare naturala (pielea respira, tenul este perfect si luminos).
Cum Prefect Fusion se termina (mai am foarte putin) m-am gandit sa-mi iau mult laudatul The One. 


Conform parerilor si publicitatii facute, The One ar fi fost gama perfecta in orice anotimp: 
- textura lejera ce reflecta lumina, oferind o stralucire naturala
- textura satinata pune in valoare frumusetea naturala a tenului
- formula non-grasa ofera pielii o senzatie de hidratare
- FPS 20.
Asa ca mi-am achizitionat fondul de ten, corectorul si pudra.
 1. Fondul de ten impreuna cu corectorul si pudra este cat de cat multumitor. In rest nu acopera foarte mult ci ca o BB Cream. Avand tenul gras, dupa 2 ore deja apare luciul si nici nu rezista prea mult pe ten. Formula este putin lichida si se aplica cu usurinta fara sa creeze un efect lipicios pe piele. Nu prea sunt incantata de acesta. Daca aveti anumite imperfectiuni, puncte negre si ten gras, nu este o alegere ideala. La inceput am crezut ca acopera putin deoarece l-am aplicat cu un buretel si poate a absorbit prea mult, apoi am aplicat cu o pensula si tot nu a acoperit mult, iar ultima sansa a fost aplicarea lui cu ajutorul degetelor, insa rezultatul a fost acelasi: acoperire si rezistenta mica. Spre deosebire de alte fonduri de ten Oriflame, are putin mai multe nuante disponibile: porcelain, fair nude, nude pink, light ivory (nuanta potrivita tenului meu), natural beige si olive beige. Cred ca este mai potrivit pentru femeile cu ten normal/uscat care doresc un finish perfect.

2. Corectorul are o textura lejera, ofera luminozitate pielii, se intinde usor, estompeaza usor petele punctele negre si cearcanele. Nu acopera cercurile negre foarte bine, dar lumineaza ochii foarte frumos si este potrivit pe timpul verii. Insa nu m-a impresionat foarte mult.  Are 3 nuante disponibile: fair light (nuanta aleasa de mine), nude pink si nude beige.
Tot raman la parerea ca cel mai bun corector cu acoperire de fond de ten este cel de la Mary Kay, nuanta bej1 pentru tenul meu. Va recomand crema corectoare Mary Kay deoarece acesta corecteaza si mascheaza toate zonele problematice ale pielii: petele pigmentare, punctele negre, cearcanele si cicatricile mici.
Sfat: Pentru a obtine o nuanta care sa corespunda perfect culorii naturale a tenului, amestecati crema corectoare cu fondul de ten, pe care il folositi in mod obisnuit.

3. Pudra presata pentru fata are o textura fina, ofera o acoperire uniforma si un aspect matifiant, inlatura luciul de grasime, face ca machiajul sa se mentina mai mult timp pe fata, potrivita pentru toate tipurile de ten si un alt plus ar fi ca nu incarca si ofera o finisare naturala. Pot sa zic ca e una din cele mai bune pudre incercate pana acum, si chiar m-a surprins in mod placut. M-am indragostit instant de ea!
Sfat: Aplicati pudra cu miscari descendente dinspre frunte catre barbie si spre liniile exterioare ale fetei. Cu ajutorul unei pensule curate pentru estomparea fardului de pleoape, puteti aplica putin pudra pe zona din jurul ochilor si a nasului. Luati o cantitate suficienta de pudra cu ajutorul unei spongii sau a unei pensule, apoi aplicati-o in straturi fine pe piele pana la obtinerea efectului mat dorit. Spongia va ajuta sa creati o acoperire mai densa: acordati o atentie deosebita zonei fruntii, nasului si barbiei. Pudra are 3 nuante disponibile: light (nuanta potrivita tenului meu), medium si dark.

Voi folositi unul dintre aceste produse? Ce impresie v-a lasat?

Comentarii