Machiajul potrivit pentru roscate

Daca tineti cont de nuantele parului, ochilor sau a tenului, o sa constatati ca exista mai multe culori spre care va puteti orienta cand vine vorba de machiaj, pentru a va pune cel mai bine in valoare trasaturile si frumusetea. Daca aveti parul roscat, saten cu reflexe aramii sau castanii, pielea are o culoare nici deschisa, nici inchisa, se arde usor la soare, dar apoi capata o nuante aramii seducatoare, iata care este machiajul potrivit pentru voi:
Cum rosul este culoarea dominanta, rujul de un rosu aprins si lacul de unghii in culoarea ciresei coapte va vor aduce un farmec aparte, dar mai sunt alte nuante si culori pentru care puteti opta ca sa obtineti un machiaj reusit.

1. Fond de ten: este neaparat sa-l alegeti in registrul de culoare dictat de pielea voastra, dar de regula, este unul cald iar nuantele sunt medii.
2. Fard de obraz: cel mai bine va vin culorile care bat in rosu si va imbujoreaza intens.
3. Farduri pentru ochi: cupru, visiniu, mov-inchis, albastru electric, portocaliu, galben sunt culorile care va vor aduce un sarm aparte. 
Provocatoare, intense si calde, acestea va vor imprumuta din fascinatia si senzualitatea focului, scotandu-va mereu in evidenta intr-un fel seducator. Pentru ca sunt intense nu aveti nevoie decat de tuse fine, degradeuri subtile sau mici pete de culoare, care doar sa defineasca, fara a face strident machiajul. Aceste nuante sunt ideale pentru contur, pentru un machiaj smokey sau pentru a umbri arcada si pliul ochiului.
4. Buze: nuantele de gloss zmeurii, rosii, portocalii sunt ideale pentru vara, iar daca alegeti un ruj, incearca o nuanta rosie, mata sau lucioasa si veti fi uimite cat de bine va vine. Daca nu sunteti multumite din prima, incercati mai multe nuante de rosu si cu siguranta, veti gasi una care sa va faca sa straluciti ca niste dive.
Cand alegeti o culoare intensa pentru buze, lasati ochii nefardati sau folositi doar un contur negru, si in nici un caz nu uitati de rimel.

Comentarii