Concurs pe Facebook Raureni 2014 - trimite o dragastosenie si castiga!

Realizate conform retetelor traditionale autentice, fara conservanti sau coloranti, cu fructe intregi, potrivit de coapte, cu pulpa suculenta, dulceturile Raureni pot fi savurate in orice moment al zilei, la micul dejun sau ca desert alaturi de persoana draga voua.
 Daca aveti un prieten drag, participati la noul concurs Raureni si puteti castiga multe premii.
Campania promotionala "Trimite o dragastosenie" se desfasoara in perioada 1 iulie - 24 august 2014. Pentru a participa trebuie sa intrati pe pagina de Facebook Raureni - cu drag din natura, sa deveniti fani ai paginii "Like". Pasul urmator este sa accesati aplicatia "Dragastosenie" si sa incarcati o poza cu o persoana draga, sa personalizati poza cu textul preferat dintre textele propuse, sa alegeti dulceata preferata dintre cele propuse si sa distribuiti poza.
Primii doi participanti care au obtinut cele mai multe like-uri la pozele personalizate in aplicatie vor fi premiati la fiecare doua saptamani.
Premiile constau in:
- premii saptamanale (se acorda o data la doua saptamani): produse Raureni - 2 borcane de dulceata, 2 borcane Dieta Raureni, 1 cutie Suc de mere, 1 sticla Strop de mar
- marele premiu: 1 aparat foto instant Fujifilm Instax 7S.

Comentarii