Inghețata Gelatelli și cea mai bună înghețată

Să tot fie caniculă pentru comercianți pentru că afacerile cu înghețată nu dau înapoi. Mai mult de atât concurența a crescut așa de mult în ultimii ani în așa fel încât cu greu poți face un inventar al înghețatelor prezente în România. Fanii înghețatelor vafe de pe timpuri vor spune că nicio înghețată nu va mai fi ca odinioară. Așa și este și nu te poți pune cu piața. Dacă se cere înghețată ieftină, va fi înghețată ieftină. Dar cu consecințe cu iz de cea mai prostă calitate. Îmbin în acest articol 2 idei. Una am expus-o mai sus și încă vreau să îi găsesc un răspuns înainte de a mă întreba juniorul 'Tati, ce înghețată să îmi cumpăr?' Cea mai bună înghețată e cea care poți să o faci în casă. Nu are gustul perfect dar măcar știi ce ai pus în ea. Aparate de făcut înghetață în casă găsești nu-i problemă. Dacă te înduri să dai 150 lei pe un astfel de aparat, dă-i drumul și apucă-te de treaba. Căutați Delimano Clarity Ice Cream Maker și documentați-vă. Timpul e scurt și o poftă nu are răbdare. Hoinăresc prin magazine după inghețate noi. Și așa am dat de Gelatelli la Lidl.
Nu orice sortiment bineînțeles. Iată ce mi-a atras atenția: înghețata pe băț Gelatelli cu vanilie învelită într-un strat grosuț de ciocolată. Parcă ar fi un Magnum într-o versiune mult, mult mai ieftină. 1.7 lei/inghetata ar veni asta daca ai putea să o cumperi la bucată. Te mulțumești cu o cutie de 6/8 înghețate depinde ce oferte sunt la Lidl. Nu tot timpul găsești asemenea oferta, așa că dacă o vezi, cumpăr-o!
Pentru fițe se recomandă în continuare Magnum, o marcă supra estimată pentru ceea ce poate. La fel se întamplă și cu înghetatele Nestle. În altă ordine de idei, înghețate precum Snickers sau Mars stau în fruntea clasamentului. Deci, care e cea mai bună înghețată?

Comentarii

  1. Varianta cu vanilie invelita in ciocolata si cu fulgi de migdale e super buna si consistenta. Mai mai ca nu reusesc sa o mananc pe toata. E super dulce!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar Elisa, e dulce, dar se merita, iti astampara pofta de dulce si inghetata in acelasi timp ;)). Am incercat multe variante de inghetate, dar asta e si ieftina si buna si nu ramane vreo urma de "grasime" pe limba cum se intampla in cazul unor sortimente de inghetata.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu