Lex Hobby Con 2014

Am văzut cu ochii mei cum Lex Copy Center transformat mai apoi în Lex Grup pentru a cuprinde și Lex Hobby s-ar transformat într-o afacere de succes pornind de la listări și copieri. Astăzi Lex înseamnă o echipă de profesionaliști care și-au dezvoltat o afacere inexistentă în partea de nord-est a țării: jocurile de societate. Dacă nu știți ce sunt jocurile de societate aduceți-vă aminte de Monopoly. De la Monopoly au apărut mii de jocuri de societate care vă vor lua ochii.
Vino si tu pe 4 si 5 octombrie 2014 la cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate si pasionatilor de ele din Nord-Estul tarii.
Vino si joaca alaturi de alti pasionati cele mai noi jocuri de societate. Iti place Magic The Gathering? Organizam un concurs la standarde europene. Premii de peste 6000 lei si mai adaugam in timp ce ne apropiem de eveniment. 24 de ore, peste 700 de vizitatori, peste 200 de jocuri, premii totale de peste 10.000 lei, zeci de surprize, sute de carti de Magic, mii de negocieri aprige la Colonistii din Catan, zeci de zeii venerati la Tzolk'in Calendarul Maias, mii de zaruri aruncate in cursa pentru a deveni Regele din Tokyo, zeci de incercari in speranta de a ajunge la final (fara nimic:) ) la Galaxy Trucker si multe alte cifre funny, fac din Lex Hobby Con un eveniment la care cu siguranta va trebui sa participi.
Locatie: Iulius Mall, Iasi, zona Carrefour

Comentarii