Vara, protejati-va pielea cu ingrediente organice!

Daca intentionati sa mergeti la plaja, nu uitati sa puneti in bagaj un produs de protectie solara. Cu totii cunoastem efectele pozitive ale soarelui - sinteza vitaminei D, necesara pentru oase sanatoase, imbunatatirea starii de spirit, datorita secretiei de endorfina, ameliorarea unor afectiuni cutanate. Pentru a beneficia de acestea insa, trebuie sa acordam o atentie deosebita ingrijirii pielii in timpul expunerii la soare. Razele UVA si UVB sunt cele care actioneaza asupra pielii noastre. Cele dintai patrund in stratul profund al dermului si sunt responsabile de alergiile solare si de imbatranirea prematura a pielii, iar cele din urma de bronz, arsuri si insolatie.
De aceea este important ca atunci cand alegeti un produs de protectie solara sa va asigurati ca acesta va protejeaza impotriva celor doua tipuri de raze ultraviolete.
Elmiplant va ajuta sa va bucurati de soare, oferindu-va solutii naturale de protectie potrivite fiecarui tip de piele. Produsele solare Elmiplant ofera protectie UVA/UVB de inalta calitate, respectand in totalitate recomandarile UE.  Pentru eficienta sporita si un plus de siguranta, formulele fara parabeni au fost imbogatite cu ingrediente 100% organice: unt de shea, ulei de Macadamia, extract de ceai verde, ce au proprietati hidratante si antioxidante. In plus, acestea sunt rezistente la apa si transpiratie, astfel ca pielea voastra este protejata chiar si atunci cand faceti baie in mare sau in piscina.
Gama de protectie solara Elmiplant ofera o varietate de texturi si factori de protectie, astfel incat voi sa va puteti alege produsul potrivit:
- uleiuri spray
- lotiuni
- lotiuni spray
- lotiuni pentru copii
- lotiuni dupa plaja.
Protectie solara eficienta pentru fiecare tip de piele
Pentru o piele sensibila, ce se bronzeaza greu, puteti folosi Lotiunea pentru protectie solara SPF 50 Elmiplant. Formula sa avansata este imbogatita cu unt de shea 100% organic, un excelent ingredient emolient care hidrateaza, catifeleaza si protejeaza pielea in mod natural de radiatiile UV. Bogat in extracte din fructe de padure, complexul vegetal are puternic efect antioxidant, oferind pielii un scut protector impotriva soarelui si asigurand o senzatie placuta de hidratare.
Daca aveti pielea inchisa la culoare si va doriti protectie, dar si un bronz natural, puteti folosi Uleiul spray protector SPF 15 Elmiplant. Uleiul de Macadamia 100% organic continut ajuta la regenerarea pielii si la protejarea acesteia impotriva imbatranirii premature. Bogat in acizi grasi esentiali, complexul Omega hidrateaza eficient, ajutand la mentinerea barierei naturale de protectie a pielii. Formula sa non-grasa fixeaza bronzul si ofera pielii stralucire.
Protejati-va pielea cu Elmiplant si bucurati-va din plin de vacanta voastra!

Comentarii