Mesaje de Anul Nou 2015 | Urări de bine în Noul An trimise prin SMS sau Facebook

Urări de Anul Nou 2015. Trimiterea mesajelor de Anul Nou 2015 pentru a transmite urările de bine în Noul An reprezintă o ocazie foarte bună de a-i aminti destinatarului că e mereu în gândurile tale. Mai jos veți găsi câteva urări de Anul Nou speciale pentru cei iubiți.

Luminează-ți lumea cu zâmbetul tău și fă loc fericirii tale împreună cu faptele bune în Noul An. Îți doresc un An nou fericit. La mulți ani 2015.

Urările mele pentru tine în anul ce vine: Un ianuarie început în forță, Februarie plin de iubire, Pace în Martie, Fără griji în Aprilie, Distracție în Mai, Veselie între Iunie și Noiembrie, Fericire în Decembrie. Să ai un Nou An norocos și minunat. La mulți ani 2015.

Îmi doresc să ți se îndeplinească totul în 2015. Aceasta este dorința mea și ți-o trimit din toată inima. Să fii fericit. La mulți ani.

Rugăciunile mele nu vor inceta niciodata ....pentru tine... Îți  doresc un An Nou cu prosperitate și fericit La mulți ani 2015.

Haide să uităm de tot ce înseamnă griji și să celebrăm acest nou an cu un zâmbet. Îți doresc un Nou an fericit.

În "Banca Centrală a lui Dumnezeu" ... Dumnezeu își păstrează binecuvântările și depozitează 365 zile de iubire, credință și fericire pentru tine. Așadar, Bucură-te de acest depozit. ...La mulți ani.

*********************

Vom posta mai multe mesaje în curând.

Comentarii