Avon C16 2014 | Catalog Avon campania 16 2014

Daca va doriti sa economisiti timp, dar in egala masura sa fiti la curent cu cele mai noi tendinte, catalogul Avon in varianta online diversificat de produse va ofera o lume mai frumoasa, la care aveti acces oricand va doriti. Se pare ca vremea rochitelor inflorate si a aromelor exotice a trecut. Tomana si-a intrat in drepturi si nici iarna nu e prea departe de noi. De sarbatori pastrati traditia si daruiti cadouri magice din sania cu oferte ale catalogului Avon Campania 16 disponibil in perioada 13 noiembrie - 3 decembrie 2014.
Pentru Ea este recomandat setul Perle Bronzante+pensula pentru fardul de obraz sau setul Perle iluminatoare+pensula pentru fardul de obraz la pretul de 27,99 lei fiecare. Pentru barbatul mereu in miscare oferiti cadou setul Avon Men Essentials ce contine balsam hidratant dupa ras, spuma de ras si geanta de cosmetice la doar 31,99 lei.
Daca va simtiti lipsiti de inspiratie atunci cand doriti sa alegeti un cadou pentru cei dragi, rasfoiti brosura Avon C16 pentru mai multe oferte promotionale.

Comentarii