Catalog Oriflame campania C14 2014

Ai super reduceri la produsele tale preferate de îngrijire zilnică în catalogul Oriflame campania C14 2014. Broșura cu numărul 14 își are valabilitatea în perioada 7 octombrie - 27 octombrie 2014. Parfumurile pe care le adori, acum le găsești la prețuri accesibile în Oriflame C14 2014. Apa de parfum Miss Giordani se va lansa în noul catalog Oriflame: apa de parfum e la ofert[ de lansare cu numai 57.99 lei. Tot din gama Giordani, volum dintr-o clipire. Volum impecabil după o singură aplicare. În exclusivitate în catalogul Oriflame C14, rimelul Giordani Gold Luscious Volume. Acesta aplifică imediat volumul genelor, fără să le încarce. Sunt 4 pagini dedicate celor 3 legi universale ale frumuseții: buze rafinate, manichiură elegantă, piele strălucitoare, ochi seducători.
Produsele de înaltă performanță asigură părului tău, pe lângă o coafură senzațională, protecție și îngrijire. Pare imposibilă. Este exact ce obții cu noua gamă îmbunătățită HairX cu Keratină, pentru coafare la calitate profesională. Amplifică volumul cu Hair, produse la reduceri în catalogul Oriflame campania C14 2014.
O pagină din nou interesantă e cea în care învățăm despre îngrijirea eficientă a picioarelor. Picioarele și tălpile uscate, devitalizate și crăpate, necesită o îngrijire atentă. Produsele Feet-Up Advanced reprezintă cea mai bună sursă posibilă de îngrijire și confort. Au fost special create și este demonstrat științific faptul că acestea oferă un maximum de reconfortare. Cu ele, picioarele tale se vor purta în al nouălea cer. Oprește timpul și scapă de ridurile în jurul ochilor. Crema pentru conturul ochilor Time Reversing Intense SkinGenist este la 26.99 lei, reducere de la 26.99 lei.
E doar o mică parte din ceea ce veți găsi în catalogul Oriflame C14. Răsfoiți, uitați-vă și comandați.


Comentarii