Farduri perfect asortate cu ochii caprui



Culorile fac parte din viata noastra, unele ne avantajeaza, altele nu, lucru valabil si in cazul fardurilor. Obisnuim sa facem des legatura intre culoare si starea de spirit, ne alegem hainele in functie de culoarea preferata, care este de cele mai multe ori si cea cu care ne sta bine. La fel este si cu fardurile.
Se spune despre ei ca fura inima oricui. Indiferent de rasa, sunt cea mai frecventa culoare de iris din lume. Pe cat de banali par, ochii caprui au un sarm, o blandete si o finete aparte.
Catifelarea lor aminteste de pielea moale a caprioarelor, de sensibilitatea si gingasia lor. Daca aveti o astfel de culoare a irisului, considerati-va norocoase. Puteti purta aproape orice nuanta/culoare de fard doriti, dand frau liber creativitatii. Spre deosebire de ochii albastri, va pot avantaja si nuantele "pleonastice" de maro, desi make-up artistii recomanda sa renuntam la ele si sa alegem culorile contrastante, care scot in evidenta aceasta nuanta catifelata.
Culorile ideale sunt:
Verdele este culoarea care pune in valoare optim ochii caprui, indiferent daca este vorba de o nuanta calda sau alta rece.
Rozul si albastrul sunt alte culori la fel de inspirate ca alegere si nu gresiti nici daca optati pentru portocaliu, auriu sau mov.
Culori pentru dermatograf: in mod cert, negrul este alegerea optima, dar puteti folosi si o nuanta de bleumarin, in schimb sunt de evitat argintiul si tonurile de maro.
Efecte speciale: movul intens face ochii sa capete o tenta albastruie, insa de evitat sunt griurile.
Din paleta voastra de farduri pentru ochi nu ar trebui sa lipseasca:
- maro
- mov
- roz
- verde.
Aceste culori pun in valoare ochii caprui si le dau un sarm aparte.

Comentarii