Alexandrion te face om - concurs www.alexandriontefaceom.ro

Un apartament de 2 camere și o Skoda Octavia. Dacă le ai, om te faci. Alexandrion are de gând să te facă om dacă participi la concursul ce se desfășoară în perioada 1 noiembrie 2014 - 31 ianuarie 2015. Pe perioada celor 3 luni de concurs, se vor acorda zilnic câte un tichet cadou în valoare de 500 lei. Mai multe coduri înscrise, mai multe șanse de câștig.

Produsele participante la promoție vor fi ușor de recunoscut având o etichetă promoțională cu însemnele campaniei Alexandrion te face om și un mini extras din regulamentul concursului, mai exact din mecanismul de participare. Sintetizând paragrafele din regulament, codul promoțional Alexandrion se introduce pe adresa online www.AlexandrionTeFaceOm.ro sau prin SMS la 1783 (valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom).

Alte lucruri importante de spus legate de regulamentul concursului: nu puteți trimite mai mult de 6 coduri pe zi, la al 10-lea cod introdus eronat, contul dumneavoastră va fi blocat. Deblocarea acestuia va fi posibil numai prin contactarea organizatorului la 021.207.00.83.

Comentarii