Câștigă carburant de 30.000 lei pe Visa.Molromania.ro

Molromania dă startul promoției "Câștigă carburant să traversezi pământul" în care participanții care achiziționează produse și servicii din benzinărille Mol și plătesc cu un card Visa pot câștiga unul din cele 400 carduri de carburant Mol Silver cu valoarea unitară de 300 lei, acordate prin momente norocoase sau un card de carburant Mol Silver cu valoarea unitară de 30.000 lei - acordat prin tragere la sorți la finalul campaniei. În perioada 3 noiembrie 2014 - 31 ianuarie 2015 participantul trebuie să acceseze pagina www.molromania.ro/visa și să completeze formularul de înscriere cu id-ul tranzacției (care apar în partea de sus a bonului fiscal ID Trx), și primele 4 cifre ale cardului Visa cu care s-a efectuat plata.
concurs molromania 2015Dacă deții și un card MultiBonus și înscrii seria acestuia, vei beneficia de șanse duble la tragerea la sorți de la finalul concursului. Poți să înscrii maxim 3 bonuri de carburant sau de produse din benzinăriile MOL.
Regulamentul promoției precum și informații suplimentare despre tragerea la sorți de la finalul concursului pot fi obținute intrând pe www.molromania.ro 

Comentarii