Ce sa purtati daca aveti picioarele in paranteza

Foarte multe vedete de la Hollywood se lupta cu acest "defect", iar parte din ele nici nu-l iau in seama si poarta orice isi doresc, fara sa se sinchiseasca daca au picioarele perfecte sau nu. Nu trebuie sa va creati un complex din asta deci, ci doar sa incercati pe cat posibil sa corectati optic si sa nu accentuati si mai mult picioarele in acolada.
Fusta clos si fusta decupata pe un picior
Fustele si rochiile clos care depasesc linia genunchilor, acolo unde distanta dintre picioare este cea mai mare, sunt cele mai potrivite pentru voi. In timp ce fustele conice accentueaza si mai tare linia in acolada, o fusta ampla va ascunde asta. Daca va plac decupajele, cautati o fusta decupata pe o parte si evitati pe cat posibil decupajul frontal.



Pantalonii largi
Fie ca e vorba de fusta-pantaloni sau doar de pantaloni foarte largi, acestia va ascund defectul intr-o tinuta sic. Evitati pantalonii capri si bermudele pe cat posibil. Cand alegeti jeansi, optati pentru modele cu talie inalta si care sa va alungeasca optic picioarele, evazati sau boot-cut.


Pantofii cu tocul mediu
Pantofii stiletto, dar si cei plati au un efect neplacut asupra aspectului piciorului. Evitati-i daca nu vreti sa accentuati si mai tare picioarele in acolada. Alegeti in schimb pantofi cu toc mediu, care nu accentueaza distanta dintre genunchi!


Comentarii