Oriflame C15 2014 | Catalog Oriflame campania 15 2014

Experimentati senzatia de neegalat a unui look perfect si a unei stari excelente cu produsele Oriflame. Incercati ceva nou din produsele nou aparute, faceti-va stocuri si economisiti cu noul catalog Oriflame Campania 15, valabil in perioada 28 octombrie - 17 noiembrie 2014.
Incercati noul ser True Perfection Miracle fundamental pentru a lupta impotriva semnelor majore ale varstei: hidratare, riduri si fermitate, densitate, stralucire, regenerare, semne de oboseala, pentru un ten vizibil mai tanar. Amprenta lasata de apa de parfum Precious Moments, detine o forta de convingere irezistibila, ce patrunde in noi, in aerul pe care il respiram, si ne acapareaza complet, irevocabil. Tenul cu tendinta acneica prezinta o multime de probleme: exces de sebum, aspect neregulat, cosuri, puncte negre, imperfectiuni...pentru toate acestea exista Pure skin cu actiunea antibacteriana si reparatoare a acidului salicilic.
Rasfoiti noul catalog Oriflame Campania 15 in limba engleza pentru a descoperi produse noi, ce emana prospetimea delicata si senzuala a acestui anotimp incantator, insa nu va mai dura mult pana va fi disponibil si catalogul in limba romana.



Comentarii