Urări de La mulți ani pentru șefi haioase

Urări de la mulți ani pentru șefi
Inspiră-te din mesajele din acest articol pentru a-i ura un La mulți ani original cu mesaje amuzante pe o felicitare, mesaje de Facebook sau un scurt email. Ziua șefului tău reprezintă o oportuniate de a detensiona relațiile și atmosfera sufocantă de la serviciu. Îi poți aranja biroul încât el nu va uita niciodata ziua lui de naștere. Sala de conferință poate fi transformată într-o sala de petrecere. Prăjituri, gustări și băuturi ușoare - zilele de naștere sunt acele zile în care colegii pot uita de competiție stând la un pahar de vorbă.

1. După soție și mamă, tu ești cel mai bun șef din viața mea. La mulți ani.

2. Cadoul de ziua ta e direct proporțional cu generiozitatea ta fața de subordonați. La mulți ani.

3. Mulțumim că ai fost dur cu noi când nu prea am avut treaba și ai lăsat-o mai moale atunci când eram aglomerați.

4. Succesul, sănătatea și fericirea e ceea ce îți doresc de ziua ta. Dacă simți să dai ceva în schimb, mai bine ne-ai mări salariile. La mulți ani boss.

5. Promovări peste promovări, liniște sufletească și fericire. Premii să tot curgă și proiecte duse la bun final. La mulți ani.

6. Probabil că deviza ta e muncă tot timpul dar azi e ziua ta. Mai bine ai amâna toate întârlnirile și trezitul devreme. În felul asta reușim să ieșim și noi mai devreme de la serviciu. La mulți ani.

7.Astăzi e una din puținele zile în care chiar ascultăm ceea ce zici. Doar e ziua ta, nu? La mulți ani șefule.

8. În fiecare an, ziua ta cade tot pe 6 octombrie. Se pare că e extrem de punctuală așa cum ești și tu. La mulți ani.

Comentarii