Visuri la cheie - o emisiune cu speranțe deșarte ✪

cum ma pot inscrie la emisiunea visuri la cheie

Citind printre articolele care fac referire la emisiunea prezentată de Dragoș Bucur, Visuri la cheie mă întreb cine are mai mult de câștigat sau de pierdut. Pentru că odată cu trecerea de la agonie la extaz pentru familiile care au intrat în circuitul episoadelor Visuri la cheie, milioane de români care duc o viața la subzistență vor urî emisiunea asta.

Visuri la cheie ✪ ✪ ✪ ✪ este preluat după un format internațional Extreme Makeover – Home Edition. Pentru americani, sărăcia afectează un procent mic de populație și astfel de inițiative nu provoacă sentimente de invidie.
ProTv-ul a dat-o deja în bară cu prima emisiune, ajutând o familie care deține o vilă. Nu e tocmai cel mai bun exemplu a ajuta o familie nevoiașă dar asta nu va împiedica Visuri la cheie să nu aibă succes. Prevăd sezoane multe pentru acest format dar mi se pare de bun simț de a construi case pentru cei care chiar nu au o casă.

Vei simți acel sentiment de panică și invidie citind miile de comentarii care imploră ca echipa Visuri la cheie să-și desfășoare activitatea în cazul lor. Din păcate nu există înscrieri sau preselecții la acestă emisiune prin urmare visurile la cheie se transformă în coșmaruri infinite.

În alte comentarii, românii sunt dispuși să ajute, fără a cere nimic în schimb. Voluntariat. Pe moment, mă gândesc la un viitor mai bun pentru România. Dacă ar exista mai mulți astfel de oameni probabil vom trăi altfel. Dar statistica comentariilor arată că numărul oamenilor care cer ajutorul e net superior celor care vor să ajute.

Ce părere aveți despre emisiunea Visuri la cheie? Vi se pare normal ca oameni care au o casă (vilă) să fie ajutați, alții oameni neavând nici măcar această șansă de a avea o casă?

Comentarii

  1. Parerea mea este idem cu articolul tau. Ai punctat perfect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa fac sa ma ajutati si pe mine va rog???

    RăspundețiȘtergere
  3. CUM SE POATE SA VA CONTACTEZ?VA ROG AM MARE NEVOIE DE AJUTOR!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. CUM POT SA VA CONTACTEZ?AM MARE NEVOIE DE AJUTOR

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt milioane de familii care au nevoie de ajutor.!!!cum ramane cu ei?ce rol are aceasta emisiune si cine pe cine ajuta?pe ce criterii se face selectia?

    RăspundețiȘtergere
  6. ma oameni buni dca ajutat macar ajutat oameni care au nevoie cu adevarat care nu au casa ,ce ajutat voi numa cu cara nu casa ,vile

    RăspundețiȘtergere
  7. buna ma numesc Mariuta am doi copii si traiesc dintro pensie de handicap .
    Am mare nevoie de ajutorul acestei emisiuni
    Cum as putea lua legatura cu dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere
  8. un nr sa va contactam, va rog

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma numesc hrabanov diana si provin dintro familie cu7 copiii .Casa noastra este inteun stadiu avansat de distrugere.Eu invat in anul intai la liceul de arta si primesc bursa. Si totusi banii economisiti nu ne ajuta ...va rog..eu cred in minuni si sper ca dumneavoastra imi veti citi mesajul si ne veti ajuta....cu stima si respect din smardan jud tucea....va astept!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma numesc hrabanov viorica diana si provin dintro familie cu 7copii am auzit de emisiunea dumneavoastra sunteti niste ingeri bravo voua.Ca noastra este intrun stadiu avansat de darmare ajutatine ...eu invat la liceul de arta in anul1si mi se ofera o bursa dar ..chiar si cu banii economisiti nu o putem reface. Cred in minuni si sper ca dumneavoastra imi veti citi mesajul va astept sa ma vizitati in smardan jud tulcea pe strada clopotel nr 3 cu stima o fetita de 14ani

    RăspundețiȘtergere
  11. Ideea emisiunii Visuri la cheie nu este doar de a ajuta pe cineva care este intr-o situatie materiala precara, ci sa recompenseze si sa dea o mana de ajutor acelor familii care au oferit si ele ceva catre comunitate sau ai carei membri sunt niste luptatori si care ne demostreaza ca in ciuda dificultatilor nu s-au lasat si au luptat pentru cauza lor. Avem nevoie de exemple, de modele, de oameni care stim ca atunci cand vor fi ajutati vor face si mai mult pentru ceilalti, ca nu sunt egoisti. Si chiar daca spui ca era o vila, iti spun eu ca o vila inseamna o casa cu suprafata generoasa peste 200 de mp, ori casa Mariei n-avea nici macar 100. Maria, ca si sensei a schimbat viata multor copii, i-a luat de pe strada si i-a indrumat catre o cariera sportiva. A meritat din plin ajutorul primit!

    RăspundețiȘtergere
  12. ai si tu dreptate, insa paote ca si mine care am stat timp de 23 de ani impreuna cu parintii si sora intr-o camera de camin de 4 metri patrati poate si cel care a scris articolul a stat intr-o locuinta mica si casa aceea i s-a parut vila.......

    RăspundețiȘtergere
  13. Pravdencu Ana Maria19 decembrie 2014 la 11:38

    Oameni buni am doii copii cu care sunt alungata pe strada cand are chef nu am o casa unde sa ma duc daca ma puteti ajuta fac asta pentru copii mei .

    RăspundețiȘtergere
  14. Am 15 ani acum ..sunt dezamagita si acum ca nu iam putut ajuta pe fratii si parintii mei..Au fost vro trei cutremure anul asta ...sa crapat de tot nu stiu cat ne mai tine...in fiecare seara pun capul pe perna ma gandesc la cei mai rau ...daca mai apare un cutremur si cade pe noi?....gandul asta ma omoara..
    Apoi cand plec dimineata la scoala si ies pe poarta..ma uit in urma si imi dau lacrimile...mie frica ca tot ce vad ....nu o sa mai gasesc...nu pot trai fara. ei ii iubesc prea mult ..nu as renunta la niciunul din ei....
    Oameni buni daca ma auziti va implor sa ma ajutati...astfel imi boi implini visul si nu voi regreta ca am pastrat un strop de speranta..
    ..:::::|||

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu ii inteleg pe toti cei ce au probleme,de aceea am sa va spun o poveste despre o familie cu probleme.Aceasta familie locuieste la tara stau in casa cu parintii pentru ca in alta parte nu aveau posibilitate au mai facut ceva modificari adica 2 camere .Cu trecerea anilor prietena mea s-a imbolnavit grav.Dupa mai multe tratamente a fost suspecta de cancer la san.A fost trimisa la Institutul Oncologic Cluj pentru operatie acolo aprimit diagnosticul de hiperplazie DIN1A. Am uitat sa specific ca prima operatie a fost in2008 dupa care in urmatori ani a mai facut inca3 operatii la ambi sani.Deci 4 intotal ,acestea s-au facut pe parcursul anilor 2008-2011.Dupa aceasta de parca nuar fi fost de ajuns pentru aceasta familie au mai primit inca o lovitura in 2012 a fost sspecta prietena mea si de cancer genitaal a mai primit in dar inca o lovitura .Ca sa fie tacamul complet in 2013 a m-ai bene ficiat si de o ocluzie intestinala si o hernie ombilicala.D-vs va dati seama in ce situatie se afla aceasta familie din care singurul lor venit este decat al sotului prietenei mele.Ea nu lucreaza si nici nu beneficiaza de nici un fel de pensie ca cei de la pensiile cu handicap ii-au respins dosarul ca nu este suficient de bolnava si ea se simte rau mereu.De muncit nu poate sa faca mai nimic ..Mai au doa fete care sunt studente si tot din salariul primit de sot sunt intretinute.Isi doreau si ei macar sa poata sa ataseze o baie legata de casa pentru ai fi usor si prietenei mele sa nu mai faca baie la lighean si sa nu mai mearga prin frig afara la tualeta din curte.Prietena mea spunea ca nu isi doreste alte modificari la casa dar siar dori macar o baie cat de mica .Oare merita siea sa fie ajutata macar cu acest mic lucru tinand cont prin cate a trecut si cate o mai asteapta Ce putere sa mai aibe si sotul cand are decat el venit.Eu i-am mai ajutat cu bani pentru operatii si tratamente de care are prietena nevoie dar,nu mai am nici eu posibilitati saii ajut sa-si faca baia .Nu cred ca le-ar trebui mai mult de20.000RON(doua sute milioane lei vechi).Daca ati avea posibilitatea saii ajutati asi fii cea mai fericita .Eu ca eu,dar,pe prietena mea ati faceo fericita cel mai mult.Nu va spun numele meu dar,pot sa vil spun pe al sotului prietenei pe care ati putea saii ajutati STROE IOAN nr tel.0742328801.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Fac cel mai bine ca ajuta oameni care au deja o casa pt ca d
    Ei au muncit sa o facă dar datorita vieții grele nu au reușit s-o mai termine iar cei care nu ai o casa să-și facă să vadă cum e sa trudesti sa ai un acoperiş deasupra capului nu sal ia deagata. In viata ca sa ai trebue sa muncești di sa ai sănătate ca dacă nu ai nu mai poți face nimic. Sa va dea dum sănătate echipei si sa ajutați în continuare oameni care vor sa aibă un rost dar care nu mai pot munci si face fata vieții. Va pupam si va iubim.

    RăspundețiȘtergere
  17. Fac cel mai bine ca ajuta oameni care au deja o casa pt ca d
    Ei au muncit sa o facă dar datorita vieții grele nu au reușit s-o mai termine iar cei care nu ai o casa să-și facă să vadă cum e sa trudesti sa ai un acoperiş deasupra capului nu sal ia deagata. In viata ca sa ai trebue sa muncești di sa ai sănătate ca dacă nu ai nu mai poți face nimic. Sa va dea dum sănătate echipei si sa ajutați în continuare oameni care vor sa aibă un rost dar care nu mai pot munci si face fata vieții. Va pupam si va iubim.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu