www.yourcode.ro/merit concurs Marlboro trimite codul

Dacă nu mă înșel platforma online www.yourcode.ro a fost folosită în trecut pentru o promoție la Marlboro. Urmărind zvonurile că ar fi un concurs la Chesterfield nu am băgat de seama că s-ar putea folosi un site existent implicat într-o campanie promoțională pentru alt brand. Dar uite că se poate și putem "recicla" domeniile existente. www.yourcode.ro/merit este spațiul virtual în care puteți introduce codurile de pe pachetele Chesterfield. Noutatea acestui concurs este că mai aveți nevoie de un cod, pe lângă cel existent în pachetele Chesterfield și anume codul unic de identificare alcătuit din 5 caractere alfanumerice comunicat clientului de către un reprezentant al campaniei după achiziționarea produsului. Pare a fi mai complicat dar apreciez interesul organizatorului pentru a crea un concurs cât mai securizat.
Cunoscătorii știu povestea cu acele coduri introduse pe site-uri fantomă și folosite de către alte persoane.
Introducând codul pe www.yourcode.ro/merit sau prin SMS la numărul scurt 1796, aplicabil pentru rețelele Vodafone, Orange și Telekom Mobil vă înscrieți în cursa pentru unul din cele 42 de iPhone 6.
Concursul se desfășoară în perioada 3 noeimbrie - 14 decembrie 2014.

Update: concursul Marlboro cu bonuri și iPhone 6 s-a mutat pe www.yourcode.ro/merit și de desfășoară în perioada 6 aprilie - 2 august 2015

Comentarii

Trimiteți un comentariu