Coafuri simple de Revelion 2014 - 2015

Coafurile nu sunt deloc sofisticate, ba chiar usor neglijente si simplu de facut acasa. Onduleuri usoare, bucle, impletituri sau par perfect drept - toate aceste coafuri simple de sarbatori sunt la moda si de purtat chiar intr-o zi obisnuita. Iata cele mai la moda coafuri din acest sezon ca sa va asortati la starea de spirit dar si la un moment de sarbatore:
Onduleuri diafane
Cateva unduiri ca de ocean linistit dau parului feminitate si dinamism. Totul este natural, dar bine studiat. Cele mai bune produse pentru a obtine aceasta coafura sunt: spuma modelatoare si bigudiurile.
Accente umede
Este o varianta rapida pentru un look de sarbatori. Parul poate fi lipit de cap ca atunci cand iesim din apa, cu un finis uleios sau de gel, sau doar cateva suvite cu aspect umed si rebel. Produsele potrivite pentru a obtine aceasta coafura sunt: gelul si uleiul.
             
                                                                             
Coada de ponei
Este o actualizare a banalei coafuri "coada de cal". Parul se prinde la ceafa, de preferat cu un elastic sau un accesoriu lat sau chiar cu o suvita de par infasurata peste elastic si prinsa discret cu o agrafa. Parul trebuie sa fie perfect drept pentru a pastra aspectul proaspat. Aceasta coafura se potriveste parului tuns drept. Produsele pe care trebuie sa le folositi pentru a obtine aceasta coafura sunt: placa de par, elasticul lat si spray-ul pentru protectie termica.

Bucle retro
Trebuie sa fie ceva inspirat din anii '70, o coafura extrem de feminina, jucausa si in acelasi timp eleganta. Pentru a obtine aceasta coafura aveti nevoie de ondulator, spuma modelatoare si putin fixativ.

Bob franjurat
Bobul nu se demodeaza niciodata, dar cel in mare voga acum nu mai are taieturile acelea drepte, perfect geometrice, ci varfurile su franjurate, filate, cu aspect rebel. Varianta cu breton este si ea in top, insa restul parului trebuie foarte bine intins cu placa de par si cu un spray pentru protectie termica.

Accesorii cu stil - bentite, agrafe, funde, flori, toate sunt la moda. Accesoriile aduc o nota aparte, sofisticata sau jucausa.
coafuri la moda de Craciun si Revelion

Coc rapid
Parul trebuie strans la spate, pe mijlocul capului, rulat pe deget si apoi rasucit in coc si fixat cu agrafe. Pot ramane si cateva suvite rebele. Pentru a obtine aceasta coafura aveti nevoie doar de agrafe si fixativ.
coafuri de revelion 2015

Impletituri neglijente
Fie ca alegeti o impletitura coronita, o impletitura clasica sau o coada de sirena, toate trebuie sa fie usor neglijente si relaxate si cu putin ulei de par totul va iesi perfect.
coafuri de craciun 2014                    coafuri simple de revelion
                                                 


Comentarii