Concurs L'Oreal 2014 - Castigati o rochie de designer si alte premii!



L'Oreal ofera cea mai larga gama de produse exclusive, mai sigure, care sunt usor de inteles si de utilizat si exprima lumea bogata si diversificata in care traim. Folositi produse din gama L'Oreal? Atunci trebuie sa participati la campania promotionala "Castiga o rochie de designer" ce se desfasoara in perioada 1 noiembrie - 10 decembrie 2014. Pentru a participa trebuie sa achizitionati orice produs de machiaj L'Oreal Paris din toate magazinele participante sau online. Produsele participante din urmatoarea categorie de produse: pentru ten, ochi, buze si lacuri de unghii. 
Daca ati facut achizitia dintr-un magazin fizic trebuie sa inscrieti numarul bonului fiscal trimitand SMS la numarul cu tarif normal 1866 sau pe site-ul concursului www.purereds.ro.lorealparis.ro completand formularul cu nume si prenume, numar bon fiscal, numar de telefon si adresa de e-mail (pastrati bonul fiscal pentru validare) . Daca ati facut achizitia online de pe site-ul www.eMag.ro trebuie sa intrati pe site-ul concursului www.purereds.ro.lorealparis.ro si completati formularul cu nume si prenume, codul de participare primit pe e-mail dupa finalizarea comenzii, numar de telefon si adresa de e-mail.
Premiile constau in:
- premii zilnice: 40 de premii constand intr-un set format din oja si ruj L'Oreal Paris "Pure Reds"
- premii mari: 7 premii constand in rochii elegante create de designeri (109, Edita Lupea, Florentina Giol, Larisa Dragna, Aer Wear, Crepe Black Collar si Alina Morar).

Comentarii