Machiaj de seara pentru Revelion 2015 in functie de culoarea parului

machiaj de sarbatori, machiaj de seara, machiaj de revelion, machiaj de craciun, machiaj de zi
Mai e o luna si se apropie mult asteptatele sarbatori de iarna. Craciunul si Revelionul sunt doua dintre cele mai indragite sarbatori ale anului, deoarece in aceasta perioada toate asezarile sunt imbracate in straiele albe ale iernii, mergem la munte, imbodobim bradul, primim multe cadouri de la Mos Craciun, ne adunam la masa cu toti cei dragi, mergem cu colinda si uratul si...acum suntem mai fericiti si mai linistiti sufleteste, departe de grijile de zi cu zi, departe de stresul de la serviciu. Si nu in ultimul rand ne preocupam mai mult de frumusetea noastra, ne interesam de noi coafuri la moda, ne cumparam haine noi si aflam cum sa ne asortam machiajul in functie de culoarea parului. Iata ce machiaje sa folositi de sarbatori si la orice alt eveniment daca sunteti brunete, satene, roscate sau blonde:
Pentru brunete
Parul inchis va da libertatea sa alegeti machiajul in culori vibrante, puternice sau metalice. Negrul poate fi purtat fara grija, dar specialistii ne sfatuiesc sa nu exageram si sa-l folosim doar pentru conturul ochilor si definirea genelor.
De evitat este machiajul nud, care este sofisticat, iar parul negru va umbreste trasaturile, asa ca renuntati la nuantele de bej si subliniati ochii cu un creion negru ori maro sau optati pentru o culoare discreta, dar dulce pentru buze. Nuantele maro pot fi si ele banale pentru ochi.
Pentru ochi alegerile potrivite sunt bronzul, cuprul si auriul, dar va puteti juca in voie si cu negrul (aduce mister), nuantele fumurii, albastrul si violetul.
Un strop de stralucire in obraji nu strica niciodata, ba chiar aduce putina caldura si multa luminozitate. Ideal ar fi sa folositi nuante de roz pentru a da prospetime, apoi sa aplicati putin sidef.
Pentru buze alegeti tot nuante de roz, desi puteti opta si pentru o culoare indrazneata precum visiniu, maro roscat sau rosu.
Pentru  roscate
Este o culoare puternica si impune restrictii. Cele mai multe nuante de roscat se incadreaza intr-una dintre cele trei variante: cupru, rosu sau violet. In functie de acestea, alegem fardurile in registrul rece sau cald, pentru o armonie cromatica.
De evitat sunt nuantele roz, mov si ciclamen nu fac casa buna cu roscatul.
Cel mai usor de asortat acestei culori de par este machiajul in culori neutre.
Pentru ochi, cea mai potrivita este culoarea verde in toate variantele ei, de la verde vibrant la kaki si masliniu, insa si combinatiile calde de marouri, cupru, scortisoara se incadreaza in gama potrivita pentru roscate. Daca doriti un machiaj sofisticat, optati pentru culori contrastante, cum ar fi liliac, verde-cenusiu sau turcoaz.
Si machiajul smokey li se potriveste foarte bine roscatelor, dar nu in nunate de negru intens, ci de maro sau gri.
Pentru obraji, fardurile in tonuri de cupru si portocaliu sunt ideale.
Pentru buze folositi nuante delicate de bej, maro, corai, piersica sau un rosu asortat culorii de par. Daca va doriti o culoare mai puternica alegeti maro, rosu sau visiniu.
Pentru blonde
O culoare luminoasa impune un machiaj discret sau in nuante dulci si mai ales calde.
De evitat sunt culorile dure, foarte inchise. Insa rujul rosu poate fi secretul machiajului la anumite evenimente precum Craciunul sau Revelionul.
Regula de baza este aceea ca fardurile trebuie doar sa sublinieze.
Pentru ochi, creioanele in nuante de maro, bronz sau cupru sunt cele mai bune alegeri. Daca aveti insa un blod platinat, trebuie sa evitati aceste culori si sa mergeti pe gri, mov sau albastru. Orice ati alege, conturul trebuie sa fie difuz. Luminati arcada si coltul intern cu nuante deschise de bej, roz sau piersica, iar pentru pleoape folositi maro mediu, albastru sau verde.
In ce priveste fardul de obraz, bronzul, piersica si rozul sunt culorile ideale, cu conditia sa fie aplicate discret si bine estompate.
Pentru ruj, sunt de preferat culorile deschise, dar daca va simtiti atrasa de nuante mai inchise, diminuati-le din intensitate aplicand deasupra un ruj de culoare deschisa.
Pentru satene
Este o culoare permisiva, dar si banala, care cere putin contrast. Daca parul vostru are o nuanta medie, aveti la dispozitie o gama intreaga de culori, de la unele mai delicate la altele indraznete. Daca parul este prea inchis, trebuie sa alegeti recomandarile pentru negru, iar daca este foarte deschis, pe cele pentru blond.
De evitat este machiajul nud complet, in rest aveti unda verde la orice culoare.
Pentru ochi, mergeti pe nuante delicate de bej, cu accente de albastru, negru sau maro, dar si pe culori suculente de coral, rosu si roz. Nuantele ideale de verde si albastru sunt cele luminoase, puternice si calde.
Pentru obraji alegeti tonuri de roz si auriu.
Pentru buze aveti nevoie de culori care sa compenseze culoarea terna, de exemplu folositi roz, rosu, ciclamen sau chiar maro. Buzele netede, fardate doar cu un lac transparent in culori naturale cer un machiaj mai puternic al ochilor.

Comentarii