Creme miraculoase pentru o piele perfecta de Sarbatori



Luna decembrie, este o luna speciala, se apropie sarbatorile de iarna (Craciunul si Revelionul) si fiecare dintre noi incearca sa devina mai frumoasa. O infuzie de prospetime nu ar strica.
Toate vrem sa aratam tinere si proaspete ca florile, dar cum timpul nu sta in loc observam cum ne ridam din ce in ce mai mult, cum zona ochilor este afectata, cand gatul incepe sa prinda un aspect creponat sau petele isi fac aparitia, doar atunci ne apuca panica si devenim constiente ca am pierdut ceva pe drum: tineretea si prospetimea, aceste doua calitati care ne fac sa ne simtim mult mai bine in propria piele.
Insa tehnologia ne pune la dispozitia proceduri si formule cosmetice, iar daca suntem atente si intelegem beneficiile aduse, si daca le mai punem si in practica, cu siguranta vom avea un ten radios care sa emane tinerete prin toti porii. Insa cu ceva efort, investitii si constanta.
Cand este bine sa incepem aplicarea cremelor, serurilor antiage? 
Avand in vedere ca pielea nu are aceeasi varsta cu cea biologica si are propria-i varsta, atunci ar trebui sa aplicam produsele antiage cu gandul la prevenire si la aparitia primelor riduri fine. 
In plus, este important si locul in care traiti, poluarea, nivelul de stres, alimentatia si factorul genetic (toate contribuie la deteriorarea pielii).
Apoi incepeti sa va faceti singure masaje faciale scurte, tonifiante, controlati-va dieta si alegeti ce e mai bun pentru piele. 
Mai jos aveti unele dintre cele mai impresionante texturi ale momentului in materie de ingrijire, fie ca se bazeaza pe celule stem fie prin procese tehnologice scumpe, isi respecta promisiunile. Iata cateva produse care fac adevarate minuni pentru ten intr-un timp scurt (si mai scumpe si mai ieftine):
- Age Reform - Rapid Colagen Infusion de la Murad (la Sephora)
- Serumul Dior Dream Skin Capture Totale
- Le Lift Creme de la Chanel
- Super Restorative Day de la Clarins
- Ser regenerant si iluminator cu vitaminele A, C si E de la Collistar
- Lotiune Present Perfect pentru combaterea primelor semne de imbatranire de la StriVectin
- Elixir Wine pentru fata cu struguri si ulei de masline de la Apivita
- Crema masca pentru ochi cu extract de imortele de la L'Occitane
- Liftactiv Advanced Filler cu retinol, concentrat antirid de la Vichy
- Ser Power Hyaluronic de la Skeydor
- Crema de noapte Revitalift Laser X3 de la L'Oreal
- Ser reparator intensiv de la Elmiplant
- Crema cu efect antirid imediat de la Herbagen
- Ser antirid Artistry essentials
- Serum concentrat Hyaluron-Filler de la Eucerin
- Ser cu multivitamine  pentru ingrijire intensiva Spa Pharma.

Comentarii