Lucerna verde - pulbere organică și Marius Rebenciuc

Nu mă uit des la televizor și când o fac nimeresc teleshopping-ul. De pe Inedit TV. Așa s-a nimerit butonând telecomanda și nu puteam să ratez o publicitate de pe IneditTV. Pentru cei care nu știu sau știu ceva puțin despre personajele reprezentative ale României, postul e deținut de Marin Cornea, celebru pentru produsele lui împotriva căderii părului și alte de-ale naturii.
Pulberea din lucerna verde sau Deep Green Powder ca să înțeleagă și tinerii cică ar avea efecte benefice împotriva tulburărilor gastrice și intestinale, stărilor depresive, stărilor de stres, febrei și lipsei poftei de mâncare.
Scurtând lista beneficiilor și invocând un termen uzual, e vorba de detoxifierea organismului. Cel mai bun termen pentru marketing.
Marius Rebenciuc ar fi unul din medicii așa ziși naturiști în care nu așa avea niciodată încredere. Văzând reclama și cum încearcă să mă convingă că mama plantelor e cea mai bună aș plesni televizorul. Nu zic că lucerna nu ar fi bună, dar a transforma proprietățile curative ale plantei într-un produs prin procedee industriale se distruge cam tot ce înseamnă sănătate.
Da, lucerna verde e bună pentru că: conține flavonoide, B-caroten, vitaminele B1, B2, B6, E, C, D, K, potasiu, calciu, magneziu, zinc, fier, fosfot, aminoacizi și poptide.
Preț 60 lei/cutie.

Comentarii