Nokia Lumia 530 - cel mai bun telefon din oferta Orange

nokia lumia 530 pret orange abonamentUnul din ultimele telefoanele care poartă emblema Nokia și care este la mare căutare este Nokia Lumia 530. Pot spune că este cel mai bun telefon din oferta Orange numai dacă ești pe abonament. Dar asta nu e condiția finală și suficientă. Dacă valoarea abonamentului tău e ok încât să nu regreți că îți vei continua abonamentul pentru încă 2 ani atunci e bine. Dar dacă vei dori telefonul la 0 euro ai grijă ce abonament este fixat pentru acest preț. De exemplu, Nokia Lumia 530 este gratis dacă îți prelungești abonamentul cu o valoare minimă de 14 euro. Abonamentul responsabil pentru acest tarif este Cangur 14. Abonamentului Cangur 11 îi este fixată valoarea de 14.99 euro pentru Lumia 530 iar ducându-ne mai jos, la abonamentul Cangur 9 prețul telefonului este de 25 euro.
Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, Nokia Lumia 530 are un display de 4 inci, cât de cât suficient vremurilor noastre și o cameră de 5 MP. Viteza telefonului este dată de procesorul Quad-Core de 1.2 GHz dar și de memoria RAM. Pentru 512 MB RAM, telefoanele Lumia sunt perfect adaptate și nu veți avea de mai mult RAM. La Android, telefoanele au ajuns și la 4 GB RAM. Foarte mult. Făcând o comparație între telefonul meu Android cu 512 RAM și un Windows Phone tot cu 512 RAM, cel din urmă îl bate rău la orice capitol.
Ce defecte putem găsi la Nokia Lumia 530?
Nu știu dacă e chiar un defect, depinde de cum folosești telefonul dar acest telefon nu are conexiune 4G. Dar cine folosește 4G pe telefon? Verificatul mailului și Facebook-ului pot fi făcute chiar fi fără viteze oferite la 4G.
Per ansamblu, un telefon normal, bun, rapid și ieftin. Asta e Nokia Lumia 530. Grăbiți-vă, că s-ar putea să fie ultimul telefon cu brandul Nokia.

Comentarii