Puterea destinului rezumat - serialul turcesc de pe Acasa TV

Învățăm limba turcă. Din ianuarie 2015, puterea serialelor turcești depășește limita Kanal D ajungând până la Protv. După succesul avut cu Trandafirul Negru, Protv va promova pentru Acasa TV serialul Puterea destinului. Doar primul episod și câteva ulterioare vor fi difuzate pe Protv, urmând ca desfășurarea acțiunii și ultimul episod să aibă loc pe Acasa TV.
puterea destinului acasa tv, puterea destinului rezumatul serialuluiPuterea destinului, titlul adaptat în română pentru Sila și Boran, cele 2 personaje principale ale serialului spune povestea spectaculoasă de dragoste ce se combină cu tradițiile turcești.
Sila Ozdemir este o tânără ce trăiește în Istanbul, care își trăiește viața perfectă ce poate exista numai în filme: o casă aproape de mare, având părinți extra iubitori și o oportunitate de a studia la Universitatea din Londra. În plus, prietenul ei este un tânăr cu legături și bogat, avocat în compania gigantică deținută de tatăl lui Sila.

Totul frumos se destramă atunci când familia biologică - care cu anii în urmă au dat-o spre adopție în schimbul unei sume de bani - s-au întors în Istanbul. Tatăl și fratele pretind că mama biologică e pe moarte. Adevărul este că aceștia au un plan de a o mărita cu Boran Genco, un înalt reprezentant din Mardin, cu scopul de a șterge pata de rușine a ambelor familii după ce fratele Silei si sora lui Boran au încercat să fugă împreună.

Sile trece de la entuziasm la depresie în doar câteva episoade. Căzând în capcană ajungând în Mardin, Sila e forțată de tatăl și fratele biologic, sub amenințarea armei să se mărite cu Boran, care nu știe de situația acesteia. Încearcă să fugă dar nu mai avea mult până să fie ucisă. Salvarea vine chiar de la Boran, care minte pentru a o proteja. Atunci când părinții adoptivi ajung în Mardin pentru a o salva, ei mor într-un accident de mașină. Rudele de pe partea familiei adoptive refuză să o adopte, sperând să pună mâna pe avere, lăsând-o pe Sila vulnerabilă și lipsită de protecție.

Asta e doar începutul serialului. Sila ajunge într-un final să moștenească averea părinților. Boran se îndrăgostește nebunește de Sila. Dar oare Sila, va putea să îl iubească și ea?

Pe scurt, acesta e rezumatul serialului Puterea destinului. Vom reveni cu mai multe informații despre actorii din serial, câte episoade vor rula și melodia de fundal sau melodia de la începutul serialului.

Comentarii