Supermodels by Cătălin Botezatu - introducere în biografia juriului și concurenților


Ca o replică la ce va urma pe Protv și Antena1, din 7 februarie 2015, Kanal D va difuza reality-show-ul Supermodels by Cătălin Botezatu, un concurs de modeling în care celebrul designer alături de un juriu exigent vor alege modelul care se va alege cu un contract cu o prestigioasă agenție de modeling din Paris.
Primul episod din Supermodels va schimba biografia celor 60 de concurenți și concurente pentru că numai 18 vor ajunge trece prin problemele exigente din cele 24 de episoade.
Concurenții vor locui timp de 2 luni în casa "Supermodels", casă în care concurenții vor afla ce înseamnă invidia, concurența, prietenia și curajul.

În fiecare episod al concursului puteți urmări filmări și shootinguri profesionale și spectaculoasse, ingrediente necesare pentru ca "Supermodels by Cătălin Botezatu" să fie o experiență intensă.
Din juriul concursului vor face parte 2 fotografi de top: Marius Bărăgan și Gabriel Hennessey și un haistylist cu nume, Laurent Tourette.

Biografie Marius Baragan
S-a născut și crescut în București. În 1998 se hotărăște să devină fotograf freelancer. După un an de anonimat, ajunge să cunoască succesul lucrând cu reviste precum Elle, The One, FHM, Viva, Maxim, Unica, Marie Claire. Organizează campanii și cataloage pentru Mobexpert, Gilette, Pepsi, Alb și Negru etc.
Premii:
- 2000 Top Model - cel mai bun fotograf de teste
- 2002 cel mai bun fotograf de modă - Gala Modei și Modelingului
- 2003 cel mai bun fotograf de modă - Bucharest Fashion Week
- 2005, 2006, 2008 - Romanian Fashion Awards

Gabriel Hennesey biografie
- născut în capitala Columbiei, Bogota, la 27 august 1974.
- fotograf la Next Top Model by Cătălin Botezatu
- probabil cei mai apreciat fotograf din România

Comentarii