Concurs Garnier Fructis Goodbye Damage pe www.secretulhairstylistului.ro

Noua gama Garnier Fructis Goodbaye Damage este secretul pentru un par de 10 ori mai puternic si cu de 4 ori mai putine varfuri despicate. Eu inca nu l-am incercat, desi ma tenteaza sa o fac, insa, dupa ce risipesc celelalte produse pe care le mai am.... Voi ati incercat produsele din aceasta gama? Merita incercarea? Inseamna ca veti participa si la noul concurs organizat de Garnier "Fructis Goodbye Damage" ce se va desfasoara in perioada 26 ianuarie - 29 martie 2015. Intrati pe pagina concursului www.secretulhairstylistului.ro, in sectiunea:
a) "Cum a fost testul"si completati formularul de inscriere: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si puteti castiga prin tragere la sorti la finalul perioadei, unul din cele 50 de kituri de test Garnier Fructis Goodbye Damage (sampon 250 ml si balsam 200 ml)
b) "Parerile consumatorilor" si scrieti-va parerea despre produsele testate, atasand si o fotografie si puteti castiga saptamanal prin tragere la sorti unul din cle 9 kituri de ingrijire Garnier Fructis Goodbye Damage pentru un an de zile (un kit contine 4x sampon 250 ml, 4x balsam 200 ml, 2x serum 50 ml).

Comentarii