Concurs Oriflame 2015 Mama si fiica pe www.olegaturaunica.ro

Oriflame iti propune sa te inscrii intr-o competitie cu suflet!
Pentru multi dintre noi, mama este ca nimeni alta, o "superfemeie". E mama ta, esti fiica ei si nimeni si nimic pe lume nu poate schimba asta. Ai o relatie speciala cu mama ta? Te intelege, te asculta, te sustine si iti este alaturi neconditionat? Atunci impartaseste povestea ta despre relatia pe care o ai cu mama si castiga premii oferite de Oriflame. Campania organizata de Oriflame "Mama si fiica - o legatura unica" se desfasoara in perioada 23 februarie - 7 aprilie 2015.
 In perioada 23 februarie - 30 martie trebuie sa accesezi site-ul concursului www.olegaturaunica.ro sau intra direct pe www.olegaturaunica.ro/poveste/adauga/ si completeaza formularul cu numele si prenumele tau, adresa de e-mail, numar de telefon, judet, localitate, o fotografie cu voi doua, prenumele tau si al mamei si povestea voastra.
In perioada 31 martie - 7 aprilie se vor putea vota toate povestile validate si inscrise in campanie.
In data de 17 aprilie 2015 vor fi anuntate cele 10 cupluri finaliste ce castiga titlul de cuplu finalist si premiul garantat ce consta intr-o sedinta foto si o aparitie in paginile revistei Avantaje.
Premiile sunt urmatoarele:
- 10 premii saptamanale: cate 2 premii pe saptamana ce constau intr-un set de produse Oriflame (apa de parfum Miss Giordani, apa de parfum Giordani Gold, 2x rimel The One Wonderlash, 2x perle bronzante Giordani Gold, Creme Royal Velvet/lotiune tonica/crema de noapte/crema de zi/crema de ochi, crema True Perfection/crema de zi/crema de noapte/crema pentru conturul ochilor
- premiul de popularitate (apa de parfum My Naked Truth, apa de parfum Volare, 2x rimel The One Wonderlash, 2x perle bronzante Giordani Gold, Creme Royal Velvet/lotiune tonica/crema de noapte/crema de zi/crema de ochi, crema True Perfection/crema de zi/crema de noapte/crema pentru conturul ochilor
- premii acordate prin jurizare:
  • Locul 1: o excursie la Stockholm pentru 2 persoane + 1000 de euro pentru cumparaturi
  • Locul 2: un weekend break la SPA pentru 2 persoane
  • Locul 3: un voucher de cumparaturi in valoare de 2250 lei pentru achizitionare de produse semnate Adela Popescu de pe http://www.adelapopescu.eu/shop/ .

Comentarii