Las Bravo rezumat - telenovela de pe Acasa TV

las bravo rezumat
Postul Acasa TV sărbătorește cei 17 ani de activitate în care au fost difuzate cele mai apreciate producții latino cu un serial ... mexican. Las Bravo este un o telenovelă relativ recentă cu data de producție începând cu 2014 și încă nu s-a ajuns la ultimul episod.

Din 19 februarie, Las Bravo va înlocui din punct de vedere al difuzării serialul Clona. Cele 120 episoade filmate până acum spune povestea unei mame răvășite de moartea soțului ce trece prin momente cumplite. Familia Bravo e prinsă în tabloul primului episod într-o atmosferă relaxată bazată pe bogăția sufletească și cea materială. Dar după ce capul familiei moare totul ia o întorsătură groaznică.


Valentina și cele 3 fiice descoperă că Jose Bravo nu a fost chiar un tată și soț exemplar așa cum au l-au crezut că e. Viața plină de bogăție ascundea de fapt datorii imense cauzate de viața dublă a lui Jose. Mai rău, Valentina și Adriana, fiica cea mare sunt amenințate că ar putea ajunge la închisoare și să piardă totul din cauza afacerilor ilegale neștiute. Fac orice pentru a aduna banii pierduți dar tot cei din jur par să le ocolească, eforturile find în zadar.

Pe măsură ce episoadele curg, Valentina, în criză de timp și bani descoperă o ultima afacere rămasă de pe urma soțului ce ar putea fi bănoasă. Astfel o transformă într-un club de striptease pentru femei și roadele se simt într-un final. Până ca datoriile să fie plătite și astfel afacerea să devină de succes, fetele vor trebui să facă față unei lumi complet în ceață.

Noul stil de viață pare să o afecteze pe Adriana, fiica care îl idolatriza pe tatăl risipitor, ajunsă într-o căsnicie nefericită. Roberta e o mamă ce își crește băiatul singură. Și-a vândut casa pentru a ajuta la plata datoriilor. Talentul său va fi un ajutor nesperat în noua afacere a familiei. Carmen este fiica cea mai mică. Un caracter dificil, ajunge să fie înțeleasă până la urmă de mama ei.

Vor ajunge toate cele 4 femei să cunoască dragostea? Carmen se îndrăgostește de Leonardo, un barman misterios ce va deveni îngerul păzitor al familiei Bravo. Dar Leonardo are ochi numai pentru Valentina. La rândul ei, Valentina găsește sprijinul moral și admirația în Enrique, un vechi prieten al soțului decedat. Dar Enrique, băiatul de treaba, este răspunzător de moartea lui Jose.
Curaj, dragoste, onestitate. Asta veți găsi în serialul Las Bravo. Cam ăsta a fost rezumatul serialului.
Urmăriți din 19 februarie ora ... serialul Las Bravo.
Vom reveni cu mai multe detalii despre actorii, eventuale linkuri cu episoadele online și muzica din film.

Comentarii