Loteria bonurilor fiscale - ANAF

Începând cu 1 februarie 2015, păstrați orice bon cu valoarea între 1 și 999 lei pentru că ANAF dă startul campaniei Loteriei bonurilor fiscale.
Consumatorii care își vor păstra bonurile primite de la comercianți în perioada 1 februarie - 29 martie vor putea participa la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 13 aprilie.

Numerele câștigătoare vor fi afișate și pe această pagină la momentul oportun.

Valoarea totală a premiilor puse în joc este de un milion lei pentru prima extragere.
Dacă sunteți obișnuiți de a introduce codul bonului fiscal pe un site sau prin SMS aflați că Tombola organizată de guvern nu presupune niciun efort, Nu contează numărul de bonuri deci nicio limită impusă de numărul câștigurilor validate per participant.


De reținut. Fondul de premiere se împarte la numărul de bonuri revendicate. În termen de 30 zile de la data extragerii câștigătorii vor trebui să revendice premiul.

Pe scurt, regulamentul Loterii bonurilor fiscale presupune:

Mecanismul de desemnare a bonurilor câştigătoare se bazează pe extragerea aleatorie de numere: un număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal (fără subdiviziunile leului), inclusiv taxa pe valoarea adăugată, şi un număr reprezentând data calendaristică ce trebuie să corespundă cu ziua emiterii bonului fiscal, aferentă lunii pentru care este organizată Loteria.

Ca să înțelegeți mai bine: dacă vor fi extrase cifrele 10 și 300, atunci vor fi declarate câștigătoare toate bonurile emise pe data de 10 a lunii cu valoarea de 300 lei. Revendicarea premiilor se face în felul următor: persoanele care dețín aceste bonuri vor trebui să meargă la sediul ANAF regional pentru depunerea bonurilor în original.

Comentarii