Fa-l sa te adore ca pe o amanta!

Nu e nici mai frumoasa, nici mai tanara si nici mai desteapta ca tine. Atunci de ce te inseala? Pentru ca ea este alta. Cum sa te comporti ca el sa nu caute dragostea in alta parte?
Uneori, se intampla...Va iubiti, ati construit multe impreuna, aveti copii reusiti si totusi ceva scartaie in relatia de cuplu. Insa, inainte sa arunci cu parul, te-ai gandit ca ai si tu o parte din vina? Nu e bine sa renunti la momentele frumoase petrecute alaturi de el doar pentru ca te-a ingenuncheat orgoliul. O sa permiti altei femei sa se bucure de el pana ce moartea (sau alta femeie) ii va desparti? In loc sa te plangi mai bine recupereaza-ti mariajul si sotul!
Fii indispensabila
Daca v-ati casatorit, asta nu inseamna ca nu mai mergi pe un teren minat, iar el iti va fi alaturi toata viata doar pentru ca ati trecut pe la starea civila. Insinueaza-te in toate aspectele esentiale din viata lui. Transforma-te in cea mai buna ascultatoare, in cea mai buna prietena si castiga-i increderea. Nu mai fi sotia rationala care-l cicaleste pentru orice nimic si care-l determina astfel sa caute intelegere si alinare in bratele alteia. Fii iubita, confidenta si muza lui intelectuala! Asta nu inseamna ca trebuie sa faci asta daca nu simti. Pentru a reusi, trebuie sa simti cu adevarat ca doresti sa faci o schimbare pentru a obtine ce doresti.
Traiti impreuna momente unice
Uneori nu e de ajuns sa impartiti patul si sa locuiti sub acelasi acoperis. Chiar daca nu puteti aprinde artificii pe tavan in fiecare seara (momentele in care trebuie sa discutati despre cati bani mai aveti de cheltuit luna asta va mananca aproape tot timpul petrecut inainte de culcare), straduieste-te ca macar o data pe saptamana sa creezi clipe unice in dormitor.
Nu neglija factorul surpriza
In loc sa vorbesti la nesfarsit despre nevasta vecinului in fata sotului si sa-i dai idei cu aceasta ocazie, ce-ar fi sa imbraci aura misterioasa? Nu face bine relatiei sa te citeasca exact ca pe o carte deschisa (desi si asta ar fi o arma cu 2 taisuri - unii barbati ar percepe acest mister diferit: ori ca esti indiferenta, ori ca ascunzi ceva...). Insa, incearca sa ai preocupari in afara caminului, sa ai un hobby, concetreaza-te pe cariera, fa-l sa-ti simta lipsa, sa-si doreasca sa te ia la chestionat, sa-si puna intrebari in ceea ce te priveste, sa descopere ceva nou la tine in fiecare zi.
Iubeste-l neconditionat
Daca reusesti sa-ti iubesti copiii fara sa le ceri nimic in schimb, cu el de ce nu-ti iese? Ofera-i dragostea aceea neconditionata de care esti in stare ca mama, dar fara sa devii presul lui. Invata sa ai incredere in el - daca nu te-ar fi iubit, nu s-ar fi casatorit cu tine. Ofera-i respect, incredere si recreeaza atmosfera intima de la inceputul relatiei si ti se va raspunde cu aceeasi moneda.
Ignor-o pe cealalta
Daca simti ca te inseala cu alta, nu-i da mai multa importanta decat e cazul, vorbind despre ea si valorizand-o peste masura cuvenita. Fii subtila si foloseste strategii bine puse la punct, da dovada de maturitate si fa-l sa simta ca-i lipseste notiunea de "acasa" sau ca-i e dor sa mai stea in bratele tale, fiind provocatoare, delicata si prietenoasa. Comunicati, dar nu fi agresiva nici in exprimare, nici in comportament (stiu, e foarte greu dar uneori nervii ne fac sa scapam de sub control situatia si sa stricam in loc sa reparam) - isi va intelege vinovatia si va invata lectia (asta daca vrea sa continue relatia cu tine).
Puneti la cale o escapada
Plecati de acasa numai voi doi, fara copii, purcel sau catel. Si fara prieteni! Daca bugetul nu va permite o deplasare la munte, sigur exista un hotel pentru orice buget. Schimbarea peisajului (chiar si a celui dintr-o camera) va poate apropia. Invita-l la o cina romantica dupa serviciu, intr-un restaurant cochet si cu lumina discreta de la parterul unui hotel sic.
Reinventeaza-te
Schimba putin tinuta lejera de casa si trezeste-te cu o ora mai devreme si dichiseste-te: un pic de ruj, cateva bucle lejere, o oja rosie si niste ciorapi fini n-au facut rau nimanui. Dimpotriva!
Trezeste-i simturile
Si nu e vorba despre ce se intampla in dormitor, ci poti sa-i starnesti dorinta intr-o mie de alte feluri. De exemplu gateste-i o mancare cu gust surprinzator, prepara-i un cocktail exotic, schimba-ti parfumul sau aprinde betisoare parfumate in acasa, pune muzica relaxanta, sopteste-i cateva cuvinte dulci la ureche si l-ai recucerit!
Evita sa fii inselata:
- ai grija la prietenele pe care ti le faci
- petrece mai putin timp in bucatarie cat e el acasa
- stai mai mult timp in dormitor
- vorbeste cu el pana tarziu in noapte
- invata sa-i asculti pasurile
- fii cat de afectuoasa poti.

Articolul asta m-a dus cu gandul la melodia lui AMI Playa En Costa Rica ☻.


Ati fost vreodata in aceasta postura? Cum ati trecut peste? Ce trucuri aveti pentru a tine vie relatia?

Comentarii