Legea Pamantului - de la primul pana la ultimul episod pe Euforia TV

Dupa seriale coreene și producții americane de succes, Euforia intră pe un teren periculos dar plin de câștiguri din punct de vedere al ratingului cunoscut până acum de Kanal D și puțin de ProTV. În Legea Pamantului (The Law of the Land), serialul spune povestea a două familii din Mardin, Bozbey și Pehlivan, al căror conflict a apus în urmă cu 20 de ani. În timp ce familia Pehlivan și-a pierdut fiul cel mare, familia Bozbey și-a exilat fiul cel mare, Ömer, din Mardin, ca o condiție a păcii dintre cele două familii.


Din pricina exilului, tânărul Ömer a trăit departe de familie și și-a creat propria viață, devenind un om de afaceri de succes. În Mardin, mama sa Kureyşa, care este Agă după moartea soțului său, așteaptă împreună cu Halil, fratele lui Ömer, să vină ziua în care fratele său mai mare va deveni Agă.
O altă persoană care așteaptă să devină Agă este Kadir, singurul fiu al familiei Pehlivan. În timp ce tatăl său se află pe patul de moarte, cu ajutorul mamei sale, Fidan, Kadir devine Agă. Prima lui sarcină este să rupă pacea și să își răzbune fratele.
În timp ce Halil și Kadir încep să se urmărească prin Mardin, în încercarea de a se ucide reciproc, Ömer, aflat în Istanbul, este implicat în lupta sângeroasă, fără să știe exact ce se întâmplă. Acolo, Ömer este cu dragostea vieții sale, Leyla și este pe cale să plătească un preț. Aceasta nu cunoaște trecutul iubitului său și este la începutul unor zile crunte.

Urmăriți serialul Legea Pâmântului de la primul până la ultimul episod numai la Euforia TV.

Comentarii

  1. serialul este tare de tot ! l-am vazut la turci o perioada ! sincer , de-abia astept sa-l vad la noi !!
    este super !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. serialul este nemaipomenit!!!l-am vazut la turci o perioada ! abia astept sa inceapa si la noi !!!! super, super, pe gustul meu !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. si pe mine ma intereseaza cum ii zice filmului in turca :)

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant serialul dar Sila e mai bun

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu